Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
dobry den,prosim poradte,robim gelove nechty,mam za sebou aj kurz,odporucili mi znacku happy nails,pouzivam ju,robim to presne ako ma ucili ale nechty babam odpadavaju,lamu sa,ako je to mozne? co robim zle?
dvom babam drzia uz tyzden v pohode a dve mi stale chodia ze sa im lamu,prosim o pomoc
tak čavte aj ja sama som nechtová technička.neviem aký máte názor vy no ja si myslím, že začínať doma a sama,tak potom radšej akryl ko gel pretože vybrať ten správny nie je také jednoduché. je veľmi veľká ponuka tohoto tovaru a u akrylu sa toho nedá veľa pokaziť, pretože nesteká. a jeho veľká výhoda je že je pevnejší ako gel. a prečo sa gel láme je na to veľa dôvodov jeden môže byť prenesené ťažisko alebo slabá vrstva a dalšie
s gelovymi nechtami mam velikanske skusenosti a doteraz ich mam a viem o nich velmi vela aj komu rozdielov medzi gelovymi a akrilovymi...ak chcete poradit napiste mi azet.sk
no, ja som už objednaná na zajtra, ale už teraz mám nervy. Dúfam že tá pani čo mi to bude robiť neodpadne keď uvidí moje ruky. Ale už som ju na to pripravila do telefónu, tak hádam to prežije. Dúfam že ma nepošle domov, že sa to nedá urobiť. Ja ani nechcem aby tie nechty boli nejaké dlhé, to by som si ani nezvykla. Dúfam že to vyjde
a bude to držať na takom malom nechte? aká velká musí byť plocha na ktorej je nalepený nechet?
ahojte. Prosím vás, poradí mi niekto, či sa dajú dať gélové nechty na okúsané nechty alebo ich treba nechať trochu narásť? a má niekto skúsenosti s robením gélových nechtou na okúsané nechty? Ďakujem