Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

laurrrika

dobry den,prosim poradte,robim gelove nechty,mam za sebou aj kurz,odporucili mi znacku happy nails,pouzivam ju,robim to presne ako ma ucili ale nechty babam odpadavaju,lamu sa,ako je to mozne? co robim zle?
dvom babam drzia uz tyzden v pohode a dve mi stale chodia ze sa im lamu,prosim o pomoc

sasha

tak čavte aj ja sama som nechtová technička.neviem aký máte názor vy no ja si myslím, že začínať doma a sama,tak potom radšej akryl ko gel pretože vybrať ten správny nie je také jednoduché. je veľmi veľká ponuka tohoto tovaru a u akrylu sa toho nedá veľa pokaziť, pretože nesteká. a jeho veľká výhoda je že je pevnejší ako gel. a prečo sa gel láme je na to veľa dôvodov jeden môže byť prenesené ťažisko alebo slabá vrstva a dalšie

dena.d

s gelovymi nechtami mam velikanske skusenosti a doteraz ich mam a viem o nich velmi vela aj komu rozdielov medzi gelovymi a akrilovymi...ak chcete poradit napiste mi azet.sk

mirka 23

Gélové nechty sú fantastické, vydržia dlho, ale musí ti ich robiť odborníčka! Väčšina ich nerobí kvalitne a tak sa odlupujú.

3gabika2

žiadna nechtová dizajnérka by ta nemala odmietnut, ak mas aspon nejake nechty tak sa to da a uvidis ze ti to pomoze, len to chce cas a pravidelne chodit na doplnovacku

klotilda senkvicka

no, ja som už objednaná na zajtra, ale už teraz mám nervy. Dúfam že tá pani čo mi to bude robiť neodpadne keď uvidí moje ruky. Ale už som ju na to pripravila do telefónu, tak hádam to prežije. Dúfam že ma nepošle domov, že sa to nedá urobiť. Ja ani nechcem aby tie nechty boli nejaké dlhé, to by som si ani nezvykla. Dúfam že to vyjde

3gabika2

to sa ciselne neda vyjadrit, to by som musela vidiet, drzat to bude, ale nemozes mat dlhy nechet, to sa musi postupne, aby si si neublizila

3gabika2

Gelové nechty su velmi vhodne na to, aby si si prestala kusat nechty, takze moja rada znie: skus to, nemala by si lutovat...

klotilda senkvicka

ahojte. Prosím vás, poradí mi niekto, či sa dajú dať gélové nechty na okúsané nechty alebo ich treba nechať trochu narásť? a má niekto skúsenosti s robením gélových nechtou na okúsané nechty? Ďakujem