Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
začiatočníčka
skus stranku www.nechtovyobchod.sk odporučam ti sadu Štart Set medium, alebo www.eniinails.com a konkretne Sada UV gel-velká, pripadne predajnu Tasha, tam kupujem tovar ja a som velmi spokojna, no veci som si kupovala nie ako sadu, ale podla potreby, lebo v tej sade sa to sice oplati, ale ak ti niekto ukaze čo a ako robis, sama zistis čo ty budes potrebovat
Pekny den prajem....potrebovala by som poradit..chcem si zacat robit nechtiky sama mala som gelove ale stale sa mi lamali...preto chcem zacat s akrylom a chcem sa spytat co presne k tomu potrebujem a aku znacku akrylu mam zvolit pripadne presny postup prace..nejake veci som si uz nasla na nete...mohol by mi niekto prosiim poradit...na wavika@azet.sk dakujem
jancecka, tak ja robím gelove nechty aj na nohách, robí sa to špecialnými gelmi-pedi gely , lepí sa len palec ak je potrebný.. a má sa to robiť po suchej pedikúre!!!určite nie po mokrej- kôli plesni. Je to pekné a praktické davajú sa na palce ozdoby čo dobre vyzerá..akurát som mala problém ked mi trochu odrastol palec(čo mi vôbec nevadilo) ale mám syna čo rád hrá futbal...tak som si ho musela krátiť.. kôli futbalu :)))
jejda prepac flea1 som to tam omylom napisal to tvoje vazne sorry
hej to by bolo super a kolko asi tak stoja tie nechty?
Pre coky77
Vedela by som ti ich zohnať tie nechty na nohy ,ale čaka sa na nich 2-3 týždne. tu je moja stránka
predaj.nechtovestudio.com