Gélové nechty - výhody a nedostatky

didadida

Ahoje.Bola som na gelovych nechtoch v jednom salone kde mi ich spravyla pani ktora začína boli za prijatolnú cenu iba 350,-sk a dozerala na ňu odborná nechtarka,nechty sú super držia a nelamu sa,ak chcete skusit jej čislo 0948 509 519

veronika

Som nechtova dizajnerka s osvecenim.

Gelove nechty v pohodli priamo u Vas doma,alebo umna!!

Modelujem a zdobim nechty lakmi, trbliet. praskami, nalepkami .

Nove nechty 500 Sk, doplnanie 350 Sk

Tesim sa na Vas

ZDOBENIE ZDARMA!!!

3gabika2

začiatočníčka
skus stranku www.nechtovyobchod.sk odporučam ti sadu Štart Set medium, alebo www.eniinails.com a konkretne Sada UV gel-velká, pripadne predajnu Tasha, tam kupujem tovar ja a som velmi spokojna, no veci som si kupovala nie ako sadu, ale podla potreby, lebo v tej sade sa to sice oplati, ale ak ti niekto ukaze čo a ako robis, sama zistis čo ty budes potrebovat

začiatočníčka

Ahojte, nemohli by ste mi poradiť, kde kúpim sadu na prípravu gélových nechtov, aby som si ich mohla robiť sama doma. Ďakujem za pomoc

3gabika2

wavika

robim gel. nechty, neodporučam ti robit akrylove, kedze tvrdis ze ti pukali tie gelove... akrylovy nechet ked si narazis tak sa ti celý rozpuka, gel je pruznejsi, v tom je jeho čaro

wavika

Pekny den prajem....potrebovala by som poradit..chcem si zacat robit nechtiky sama mala som gelove ale stale sa mi lamali...preto chcem zacat s akrylom a chcem sa spytat co presne k tomu potrebujem a aku znacku akrylu mam zvolit pripadne presny postup prace..nejake veci som si uz nasla na nete...mohol by mi niekto prosiim poradit...na wavika@azet.sk dakujem

ema

jancecka, tak ja robím gelove nechty aj na nohách, robí sa to špecialnými gelmi-pedi gely , lepí sa len palec ak je potrebný.. a má sa to robiť po suchej pedikúre!!!určite nie po mokrej- kôli plesni. Je to pekné a praktické davajú sa na palce ozdoby čo dobre vyzerá..akurát som mala problém ked mi trochu odrastol palec(čo mi vôbec nevadilo) ale mám syna čo rád hrá futbal...tak som si ho musela krátiť.. kôli futbalu :)))