Gélové nechty - výhody a nedostatky

božena

Ahojte ženičky, vie mi niekto"odborne" poradiť ako postupovať pri lepení umelých nechtov---treba povrch nechtu zdrstniť a nasledne prilepiť? Ďakujem Božena bodkaj@post.sk

libusena

Ahojte babulky...možte mi niektorá poradiť ako postupovať pri robeni gelových nechtov?Mám gely z ENIINAILS zakladny a modelovaci.Kedy použiť číru vodičku ČISTIĆ NECHTOV.Mám na francúzku biely gel.Kým ho dam mam necht prebrusiť alebo sa nesmie brusiť zakladny gel.Ďakujem za odpoveď.moj email:libusena1@azet.sk

jancecka

ALE mna neber príliš vážne, niekomu vyhovujú viac acrylové, je to asi o tom čo robíš a ako, či ti budú prekážať a možno som ich mala aj zle spravené keď mi pukali, to neviem, ale gélové mi držia, sú lacnejšie tak mi aj vyhovujú :D

alejandra

jancecka: takze skor odporucas tie gelove? Inac velmi pekne dakujem za skvele vysvetlenie, velmi pekne si to opisala, ja mam zaujem o nechty, len neviem pre ktore sa mam rozhodnut, budem mat statnice, promocie, tak prto by som si ich chcela dat urobit, potom idem aj na svadbu...takze kvoli tomu..a este by som sa chcela spytat, ze kde v KE take nieco najdem, ale take nieco osvedcene, ale zase urcite nie cenovo prilis prehnane..prosim ak niekto vie, nech hopdi typ....vidim tu prispevky same z Blavy, ak niekto vie nieco o KE plus by vedel uviest aj cemnu, nech mi prosim napise, dakujem moc krasne! :-)

jancecka

acrylové nechty sa robia bez uvlampy, tvrdnú na vzduchu, sú podľa mňa pevnejšie, tvrdšie a tenšie, aj lepšie vyzerajú ale nemám s nimi dobré skúsenosti, lebo pri náraze puknú, nie sú pružné ako gélové, ale je to vec názoru, ako komu ktoré vyhovujú. Ja som spokojná s gélovými a acrylové sú aj drahšie