Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

mia

3gabika2
Pocula som ze pri robeni gelovych nechtov bolia nechty az do druheho dna, je to pravda? Stale sa odhodlavam, ze ti zavolam :)

mia

Bozena
Lula
ja som si to zohnala na dobierku niekde z ciech. Ale to bolo tak 3 roky dozadu. No este je stale dobra. Je to take mensie balenie, nie ako maju v salone, ale este som neminula ani polku. Stalo to myslim 7tis. Skusim najst niekde kontakt, ale az buduci tyzden. No neslubujem, ze to najdem :( bolo to davno

jancecka

v tom ti ja neporadím, lebo ja si nechty nerobím sama a preto vyzerajú super :D a ani by ma to nebavilo, ja keď idem na nechty, chcem si oddýchnúť, som rada že sa môžem s niekým porozprávať, že sa o mňa niekto stará :D

mini

jancecka...no ja si robim nechty sama, ale nevyzeraju ako od nechatarky. neviem poriadne nanasat asi gel, nemam na to tie spravne pohyby ja neviem ale kazdy necht mi vyzera inak co mam robit..

jancecka

mini
vyzerá to super, tá čierna manikúra :D francúzska :D dosť morbídne, brutálne ale tak super by som povedala, biela je taká nevinná a červená je sexi aj na tú sa chystám. Zatiaľ moja nechtárka len tieto tri robí :D ale je to super :D

pipi331980

Dobry den, sama sa pokusam robit si gelove nechty ale nevyzeraju moc dobre uz som minula dost materialu a ziadny vysledok, ak by bol niekto ochotny napisat mi presny postup ako postupovat nech mi napise na adresu pipi331980@yahoo.com Hlavne si neviem rady v casti ked si nalepim nechet v polke svojeho a snazim sa to vybrusit do stratena vtedy ma stale nechet bielu farbu a ja neviem ci som si ho zle nalepila alebo zle obrusila / kupila som si lion cosmetics veci aj nechty / neviete poradit ci su dobre este raz moc dakujem za radu / pipi331980@yahoo.com

božena

AHOJTE ŽIENKY, NEVIE NIEKTO KDE BY SOM ZOHNALA SADU"JAPONSKA MANIKURA"ZA ROZUMNU CENU? ĎAKUJEM BOŽENA.........