Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
3gabika2
Pocula som ze pri robeni gelovych nechtov bolia nechty az do druheho dna, je to pravda? Stale sa odhodlavam, ze ti zavolam :)
Bozena
Lula
ja som si to zohnala na dobierku niekde z ciech. Ale to bolo tak 3 roky dozadu. No este je stale dobra. Je to take mensie balenie, nie ako maju v salone, ale este som neminula ani polku. Stalo to myslim 7tis. Skusim najst niekde kontakt, ale az buduci tyzden. No neslubujem, ze to najdem :( bolo to davno
v tom ti ja neporadím, lebo ja si nechty nerobím sama a preto vyzerajú super :D a ani by ma to nebavilo, ja keď idem na nechty, chcem si oddýchnúť, som rada že sa môžem s niekým porozprávať, že sa o mňa niekto stará :D
mini
vyzerá to super, tá čierna manikúra :D francúzska :D dosť morbídne, brutálne ale tak super by som povedala, biela je taká nevinná a červená je sexi aj na tú sa chystám. Zatiaľ moja nechtárka len tieto tri robí :D ale je to super :D
Dobry den, sama sa pokusam robit si gelove nechty ale nevyzeraju moc dobre uz som minula dost materialu a ziadny vysledok, ak by bol niekto ochotny napisat mi presny postup ako postupovat nech mi napise na adresu pipi331980@yahoo.com Hlavne si neviem rady v casti ked si nalepim nechet v polke svojeho a snazim sa to vybrusit do stratena vtedy ma stale nechet bielu farbu a ja neviem ci som si ho zle nalepila alebo zle obrusila / kupila som si lion cosmetics veci aj nechty / neviete poradit ci su dobre este raz moc dakujem za radu / pipi331980@yahoo.com