Gélové nechty - výhody a nedostatky

coky77

cauko prosim vas surne potrebujem umele nechty ale na nohy a uplne by stacilo na palce,,,neviete niekto kde by som ich mohl a zohnat?

mirka 23

No tak to sa v pohode bež objednať. Uvidíš, že budeš spokojná. Ja bývam v Ľuboticiach v bytovkách, čo sú na konci Sekčova.

gaboka

Ja bývam za futbalovým štadionom a ty? Za kontakt ďakujem , ale v poho, tam z behem aj sama, lebo najskôr kedy si ich môžem dať je až dátum 25. júna, pretože mám takmer celý jún prax v nemocnici...

mirka 23

Nové výjdo asi 800 sk aj so zdobením. Doplňanie asi 500sk. Ale oplatí sa to, lebo vydržia. Ja som raz bola inde, zaplatila som možno o stovku menej a musela som ich potom ísť opravovať lebo nevydržali, takže som preplatila. Ale choď sa objednať čo najskôr, lebo sa u nej nejaký ten týždeň čaká na termín. Je síce tehotná, ale ešte dva mesiace bude robiť. Jej sestra robí tiež pekne nechty, takže potom budem chodiť k nej. A odkial si ty?

zara

ahojte...
to je pravda...nie kazda nechtarka vie ich urobit kvalitne, precizne a hlavne prirodzene...
ja uz po dlhom patrani mam konecne svoju v BA a nevymenim ju za nic...

mirka 23

Ja som z Prešova a chodím k Renáte do salónu La Bella na Trojici v meste. Ak chceš, dám kontakt. Je najlepšia v Prešove. Tie nechty mi fakt dlho vydržia a veľmi pekne zdobí nechty.

gaboka

Nepoznáte nejakú dobrú- super nechtárku v Prešove? Chcela by som si dať gelové nechty a bojím sa, že natrafím na neodborníka, vďaka...

mirka 23

Terry, úplne s tebou súhlasím. Veľmi záleží na tom, u koho si dáš robiť nechty. Ja som našťastie natrafila na super kočku, čo tomu rozumie a nechty mi vydržia bez doplňovania aj mesiac a pol. Raz som bola u inej a nechty mi odpadli. Nemôže robiť nechty každý kto si urobí kurz, lebo je to potom nešťastie.