Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

zanulka

monika55
Moni musi Ti ocistit nechty odmastnovacom a dokonca aj trochu z vrchu spilnikovat.Tie bublinky sa robia preto ,ze je podla vsetkeho zle naneseny gel,aspon u mna to tak bolo,ked je nanasana vacsia hrubka gelu a z boku neopracovane

mirka 23

No tak to sa chváľte, že robíte na šablóny. Moja manikérka to robí od ruky a nie je rozdiel medzi nalepeným nechtom a namaľovaným.

edita

dada. nove robim za 400.- a doplnanie 300.- vratane pernamentnej franc. manikury a lakovania...

mirka 23. mam na nechtovy dizajn certifikat a zatial som take problemy nemala. akurat ze nemam "salon", robim to doma, alebo dojdem za zakaznickou.

galilea. nerobila ti nahodou akrylove /prasok + tekutina/? tie sa daju robit aj podla sablony.

galilea

ahoj ROCKA,,,,neviem mne ich robila tak prvy krat ze mi pod moje nalepila take papiere a podla nich mi natiahla gel potom tie papieriky dala dole a nic iba ich zabrusila a bolo to druhy krat mi len zbrusila stary gel a natiahla novy vyzeraju lepsie ako gelove nehty s umelymi ,,,prirodzenejsie !!!!trebasa spytat ci ta take vie robit kozmeticke nie vsetky to vedia robit ,,,,,,,,,,daj vedet