Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

nivea111

tento forum je uplne o ničom,lebo každý hovorí,že jedna je lepsia ako druhá,lebo jej vydržia dlhšie nechty. S dizajnerstvo sa zaoberám už roky a každej babe úplne inak rastú nechty. Doplnovanie zavisi od rýchleho (pomaléhe)rastu nechtu.Takze tak.....

edita

Wanesa, aj ja som chodila ku Hudakovej asi 2 roky dozadu. Je naozaj dobra a velmi pekne zdobi nechty. Teraz robim nechty aj ja. Mam certifikat, ale robim to doma /preto som o dost lacnejsia/. Vsadzam na kvalitny material a samozrejme na precizne opracovanie.

mirka 23

No a k tej cene, neviem presne koľko stoja nové nechty, ale asi 750 alebo 800, takže tak ako inde. A o tých 100 korún nejde, lebo keď ti urobí niekto nekvalitne, tak preplatíš na tom, že si budeš musieť dávať opravovať zlomené nechty a zaplatíš ešte raz.

mirka 23

Wanesa, dobre robí Hudáková, oproti Olympii. Nechty vydržia bez doplnenia mesiac a pol. Robí kvalitne a pekne. Ja som dlho chodila k Renáte na trojicu, ale ona už každú chvíľu čaká bábo, ona bola fakt dobrá. Hudáková robí porovnateľne dobre. Raz som bola u inej a nechty mi ylieyli po týždni, no katastrofa. Fakt si daj záležať na tom, koho si vyberieš. Ak chceš, dám ti na Hudákovú kontakt.

wanesa7

ahojte, vedeli by ste mi odporucit nejaky dobry salon kde robia dobre gelove alebo akrylove nechty a za kolko v presove? dakujem

evita79

Ahojte, chcem sa opytat, ci je potrebna UV lampa, alebo da sa aj bez toho robit nechty. Chcem si to skusit sama, dakujem za vsetky rady.

rocka

mirka 23 to nie je chvalenie.... je hanba ze to niekto robi takto? tusim ze to bolo chvalenie z tvojej strany... taky cas radsej treba do jazyka zakusnut