Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

mirka 23

Pipi, no je pravda, že gélové nechty držia lepšie na silných nechtoch, ale ja mám dosť slabé svoje nechty, stále sa mi štiepia.... ale gélové mi vydržia minimálne mesiac. Aj keď už mám gelové skoro rok a budem si musieť dať od nich pauzu.

pipi79

Mirka23.Dakujem za info,kamoska-nekamoska,chce to zmenu.Nemam nervy ani peniaze nazvys,chcem kvalitu a mat aspon 3 tyzdne pokoj.Teraz nemam.Moje nechty su slabe,ale to asi nie je dovod,preco mi umele nedrzia.

mirka 23

Nivea ale ty si aswi nevidela ako robia poniektoré nechtové dizajnérky nechty. To je gél počapaný až na kožičku a po týždni nechty zlezú. Takže sa oplatí poinformovať pred tým, ako si idem dať nechty.

mirka 23

Pipi, no nie je to normálne. Je to presne to o čom som písala. Platíš za doplňanie 250sk, ja okolo 500 (aj so zdobením). Ale doplňať mi stačí raz za mesiac až mesiac a pol. Nechty v pohode vydržia a nie je možné aby sa mi polamali. Tak si vypočítaj, koľko zaplatíš ty a koľko ja. A nemá nervy, že sa mi zasa zlomil necht. Je to o kvalitnej práci nechtárky.
Raz som bola u inej ako chodím obvykle a do týždňa som prišla o polovicu nechtov. Takže ja by som ti odporučila zmeniť manikérku, alebo aspoň raz si vyskúšaj dať spraviť nechty k inej.

pipi79

Ahojte.Som zo ZA,nechty mi robi kamoska, ale vydrzia tak max 2 tyzdne.Robi to za 500Sk nove,dolievka 250,ale vzdy mi doraba aj 6-7 novych nechtov.Je to normalne?Teraz ich mam tyzden a uz nemam 2. Dik.

beata

ahojte!Mohli by ste my poradit ohladom gelovych nechtov? Som zaciatocnicka,neviem ako na to! Ako mám zacat atd.. Mám taký problém,ze spravím gelové nechty na vlastné nechty a gel normálne odletí z nechtov po dvoch dnoch,neviem od coho to moze byt! Poradte prosím ako na to!!! Prosím prosím prosím!!! Dakujem

nivea111

Gelove nechty sú fajn, ale nie každý ich znesie.avsak ak ti dizajnerka neda vizivujúci povlak na nehet, tak ti to môže zjemnit povlak, a budú sa ti lamať, kazda dobra dizajnerka na to vsak nezabúda