Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
dakujem pekne za info
lenka79. z mojej skusenosti a skusenosti mojich znamich, ktore k nej chodia pernamentnu nerobi iba lakuje.
ahojte, a robi hudakova aj japonsku manikuru? ak ano, date mi na nu kontakt? dakujem
Pipi, no nie je to normálne. Je to presne to o čom som písala. Platíš za doplňanie 250sk, ja okolo 500 (aj so zdobením). Ale doplňať mi stačí raz za mesiac až mesiac a pol. Nechty v pohode vydržia a nie je možné aby sa mi polamali. Tak si vypočítaj, koľko zaplatíš ty a koľko ja. A nemá nervy, že sa mi zasa zlomil necht. Je to o kvalitnej práci nechtárky.
Raz som bola u inej ako chodím obvykle a do týždňa som prišla o polovicu nechtov. Takže ja by som ti odporučila zmeniť manikérku, alebo aspoň raz si vyskúšaj dať spraviť nechty k inej.
ahojte!Mohli by ste my poradit ohladom gelovych nechtov? Som zaciatocnicka,neviem ako na to! Ako mám zacat atd.. Mám taký problém,ze spravím gelové nechty na vlastné nechty a gel normálne odletí z nechtov po dvoch dnoch,neviem od coho to moze byt! Poradte prosím ako na to!!! Prosím prosím prosím!!! Dakujem