Gélové nechty - výhody a nedostatky

susulka

mozem sa spytat v akej cenovej hodnote sa pohybuju tieto gelove nechty a tiez ci si ich mozem aj sama doplnat ci nemusim chodit ku kozmeticke... a neskodi to nechtom?? chcem si ich dat spravit ale este som sa nerozhodla.. dakujem za odpoved

rocka

katusssik ja chodim k jednej apni, ona mi to robi...ale myslela som ze chyba je vo mne....ale to asi ona zle robi...
zbrusila mi ich a potom na to dala nieco ako priesvitny lak. naniesla gel a nalakovala. moze byt ze som mala v lampe kratko nechty?

katusssik

Roca a davas si pozor na dokonale obrusenie pred nanesenim gelu? musi to byt. obrus to ocisti a skontroluj pod lampou. a pouzivas primer? ten zlepsuje prilnavost gelu na vlastne nechty

katusssik

ahoj rocka, chyba bude bud v tipoch, ktore mozu byt nekvalitne, alebo v ich nedostatocnom opracovani, mne sa to stavalo tiet, ale vymenila som znacku tipov a je to v pohode

sandrika2012

Ahojte, prosim vas moze mi niekto kto ma skusenosti s gelovymi nechtami poradit-odporucit aky gel je dobry?chcem si nejaky kupit a robit si nechtiky sama doma, ostatne vsetko mam len ten gel neviem vybrat:-) poradte mi prosim ak mate uz nejaky vyskusany

holub

Ahojte!Prosím o pomoc,poradte mi ako na to?Na vlastne nechty ked dám gel,po dvoch dnoch mi odletia aj ked ich opilnikujem pred nanesením gelu.Nedávam ziadne umelé nechty len na vlastné dávam gel.Dakujem