Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ja potrebujem aby prišiel ku mne domov niekto,lebo ked pridem domov z prace ,beham ešte okolo deti a fakt nemam tolko času,aby som išla niekde do salonu,proste to nestiham
mato sise aj svoje vyhody aj nevyhody ale to musi sam kazdy vyskusat na vlastnej kozi ale su krasne ja doma robim gelove nechty a to len za 500sk ale som strasne spokojna :--)
Ahojte,prosím vás, neviete mi povedať,v akých mestách sa nachádzajú nejaké obchody, veľkosklady s tovarom na gélové nechty? Myslím len také ozdôbky a laky, len tak pre seba. ďakujem, som od Topoľčian
Ahojte baby,prosim Vas mam k Vam dve prosbicky a potrebujem poradit.Robim gelove nechty,ucila som sa sama a uz mi to ide celkom dobre ,len neviem preco sa mi sem - tam stava ,ze mam po krajoch zvysky gelu.Pred tym nez dam ruku do lampy otocim ruku opacne a este to aj steteckom tie kraje prejdem,neviem ci to tak ma byt a este jedna prosbicka ako vpustim lak do laku ked robim ornamenty, ja to robim len skuste dat este nejaky lepsi tip.poradte mi dakujem velmi pekne