Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

pipina

ja potrebujem aby prišiel ku mne domov niekto,lebo ked pridem domov z prace ,beham ešte okolo deti a fakt nemam tolko času,aby som išla niekde do salonu,proste to nestiham

rocka

pocula som, ze sa robia uz aj gelove nechty bez nechtov. zevraj sa len natiahne gel na moje nechty, a ako nechty rastu, doplna sa gel... vie o tom niekto nieco?

božena

Ahojte, nema niekto na predaj material alebo vecičky portebne na gel. nechtiky(aj použite)za výhodnu cenu?
bodkaj@post.sk

siska777

Ahojte!mám na predaj farebné akrylové prášky zn.NSI, 15 farieb, a dám ktomu zadarmo liquid 100 ml!Kto má záujem, nech sa ozve!díky!

cica

mato sise aj svoje vyhody aj nevyhody ale to musi sam kazdy vyskusat na vlastnej kozi ale su krasne ja doma robim gelove nechty a to len za 500sk ale som strasne spokojna :--)

rocka

ahojte, nejaka baba, kt. robi gelove nechtiky v kosiciach a mohla by som ist k nej na byt?? poprosim aj cenu... dakujem

jancecka

Ahojte,prosím vás, neviete mi povedať,v akých mestách sa nachádzajú nejaké obchody, veľkosklady s tovarom na gélové nechty? Myslím len také ozdôbky a laky, len tak pre seba. ďakujem, som od Topoľčian

batka

pipina :))
uz sme spolu hovorili...
a robievam sem tam aj doma...som z Vrakune...
ale v lete moc nie...mam hrozne vedro doma :((

zanulka

Ahojte baby,prosim Vas mam k Vam dve prosbicky a potrebujem poradit.Robim gelove nechty,ucila som sa sama a uz mi to ide celkom dobre ,len neviem preco sa mi sem - tam stava ,ze mam po krajoch zvysky gelu.Pred tym nez dam ruku do lampy otocim ruku opacne a este to aj steteckom tie kraje prejdem,neviem ci to tak ma byt a este jedna prosbicka ako vpustim lak do laku ked robim ornamenty, ja to robim len skuste dat este nejaky lepsi tip.poradte mi dakujem velmi pekne

mirka 23

Zuzana, tak daj tip, lebo Renátka je tehotná a neviem ku komu mám ísť. Raz som bola pri inej a to mi nechty zliezli po týždni.