Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
dada. v Presove by to slo. Ak chces, ozvi sa 0918 673 961
Batka poslala som ti mail, diky
Monika 55 mozes mi napisat prosim ta na mail? batka53@azet.sk na vsetko ti odpoviem...diky
batka
chcem sa spytat, kolko u teba stoja zakladne nechty + nejake prasky. A este by som rada vedela, ci by si tie moje dala radsej dole a spravila nove, alebo len doplnila gel? Momentale ich mam skoro mesiac.Dakujeem za odpoved
Monika55....
Ja robim V BA II. Pri mileticovej-záhradnickej, bubliny..mno...nemali by sa robit, urcite by sa mali pred tym odmastovat nechtiky...mam nejake fotky, ale momentalne len nôh.Ale realita je krajsia :) treba vyskusat, kym natrafis na manikerku, kt. ti vyhovie... cislo na mna, ak xces 0904 361 235, vela stastia :)
inka napis kontakt, ak mozes. Ja mam gelove a odlepuju sa mi kraje. Neviem ci to neni chybou nechtarky. Robi nechty len pol roka. Myslim, ze by sa mali nechty zakaznicke predtym umyt, alebo odmastit, ona nic take neurobila, preto myslim, ze sa odlepuju. Robia sa mi take vzduchove bubliny z kraja nechtu, som zufala. Chcela som pekne nechty :(