Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Nahodou som tu zabludila. Ja mam gelove nechty uz roky, dnes uz to je tak ze to umele mam odrastene a doplnaju mi gel uz na moje vlastne. Robim v kancelarii, takze musia byt kratsie aby som mohla pisat. Ma to vyhody ze mesiac nemusim pomysliet na ruky, pretoze su stale upravene, lak sa neodlupuje pretoze je fixovany gelom. Nevyhody - ani neviem mne to jednoducho vyhovuje. Stoja od 900 - 1500,- aspon co viem. Ja chodim k pani ktora uctuje za nove 1100,- a doplnanie 500,-. Ak neupratujete ako povolanie tak ja to mozem len odporucat. Ak chcete kontakt - dajte vediet
ja si idem dat gelove spravit buduci tyzden:) tesim sa
ahoj ja mam nehty uz dva mesiace nemam ich robene s umelymi nehtami ale na moje mam natiahnuty gel su velmi pekne odporucam ale ak si ich ides davat len raz tak to neodporucam ja som uz bola dvakrat dotahovat gel ,,,samozrejme ze ak si ich potom strhas dole ako vacsina bab co si ich dali robit len na jeden krat tak vyzeraju strasne a su znicene no jednoducho staci to dat sparvit kozmeticke a je to ,,,
Edita moj mail.misa2277@azet.sk,budem teraz týždeň preč ,ale potom už by sme sa mohli mailom dohodnuť.Ďakujem skus sa mi ozvať do zajtra
pipina ale určite sú také holky čo to tak robia :D hladaj a nájdeš :D