Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
susulka:neviem, odkial si, kebyze z KE, tak ti kludne nechty urobim a ty sa mozes potom rozhodnut, ci sa na to citis,aby si to robila sama...mam kamosku, ktora predtym nemala nikdy gelove nechty, isla si spravit kurz, tam jej nahucali selijake sprostosti-si nakupila materialu za tazke peniaze, aj co jej nebolo treba a potom prisla na to, ze na to nema trpezlivost...predsa je to niekedy trosku zdlhave...
dakujem za rady... ja si ich nechcem zatial sama robit vsak to by som bola blazon ja som len chcela vediet ci sa to aj da sama si robit nechty... :) keby boli neake otazky ja sa ozvem ... DAKUJEM
No to máš pravdu. Len nemám rada baby čo si idú samé robiť gélové nechty a potom tu plaču, že im odletuje gél, a pomôžte mi čo mám robiť...keď už je neskoro. Myslia si že to zvládne každý, chcú gelové nechty ale chcú ušetriť a to sa niekedy neoplatí. Ja osobne chodím na nechty do salónu, neviem či by som si vedela spraviť nechty sama...a obdivujem baby, ktoré to vedia robiť kvalitne
mirka 23:ved ja len tak...je pravda, ze to treba najpr vidiet a byt trocha sikovna a hlavne!!! davat velky pozor aby si clovek neponicil svoje nechty...ako jedna moja kamoska, ked si kupila set a robila si sama nechty-jej zjavne nepomohlo ani to, ze predtym chodievala davat si robit nechty...neviem, ci to bola chyba veci v tom sete, ci boli nekvalitne tipy alebo gel alebo co, ale vecne jej odpadavali a jej vlastne nechty teda vyzerali hrozne...lenze su ludia, co si nedaju poradit, keby bola chcela, bola som ochotna jej nechty spravit alebo na nu dozriet ako si ich robi, doplnanie by mozno uz zvladla...teraz ju neviem zohnat, chcela by som tie jej nechty vidiet...ja myslim, ze ide aj o pristup, ja som skusala sama a potom som si nasla jednu skusenu babenku co mi bola ochotna poradit ked som sa jej pytala...
susulka:gelove nechty stoja rozne, vacsinou okolo 600,- doplnat si ich mozes aj sama, ale potrebujes na to mat troska praxe a vediet ako na to...hlavne prava ruka sa blbo robi...potrebujes na to mat zopar veci, najdrahsia a zaroven nepostradatelna je UV lampa, bez nej to nepojde...ak by si mala vic otazok, napis e-mail :o))