Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

batka

baby ja neviem co tu furt riesite...
Jednoznacne je nezodpovedne si robit nechty sama baz akychkolvek skusenosti a aj bez osvedcenia...na nechty sa vztahuju rozne ine veci, ako len prebrus a poskodenie...mozes ublizit cloveku, ked o tom nic nevies a ani ty sama nemusis tusit, ze robis nieco zle...

susulka

lussyta : ahoj no z KE som neni a som dost daleko od teba ale strasne dakujem za ochotu velmi moc si to cenim ja som okolie trencin :D vsak pojdem skusim si dat tie nechtiky a hama potom mozno si ich budem doplnat sama... ale strasne dakujem za ochotu mi ich spravit...

Lusytta

rocka:no ja neviem,nevidela som a takto je tazko povedat v com moze byt chyba... mozno nespravny gel, az tak sa v tom nevyznam, ale ked moja kolegyna chcela len potiahnut nechty gelom,tak som kupila taky, na ktorom sa vyslovene pisalo, ze je vhodny na spevnovanie prirodnych nechtov...ja len za seba poviem, ze davam na pracu tyzdnovu zaruku, nie som dokonala a stane sa ze dakomu sa daco odlepi alebo odlupne, tak to opravim zdarma

rocka

no takze po tyzdni gelu na mojich nechtoch mi vsetko krasne zislo dole. zbytocne vyhodene peniaze. zacalo mi to z boku, a pekne som si cely gel na nechte mohla dat dole.....

Lusytta

4589:ja neviem, podla mna by sa kazda nechtarka mala snazit neposkodit vlastne nechty viac, nez je nevyhnutne,aby ked sa rozhodnes, ze gelove uz viac nechces, tie tvoje neboli ponicene...ale aj ta, u ktorej som si davala robit nechty ja bola riadny masiar...a to mala certifikat...ten ja nemam a myslim, ze sa snazim vlastne nechty nezdecimovat uplne...len mi je tazko posudit, tie moje boli predtym biedne aked vidim dobre co mi odrasta, tym nechtom nic nie je, ale napriek tomu uz asi vlastne nechty nebudem mat, pre mna su gelove pohodlnejsie...drzi na nich lak, nezatrhavaju sa, nestiepia,nelamu a su stale pekne...

Lusytta

agica:ako napisala mirka, mozno ti ich zle spravili, ale nechcem hanit ked som nevidela...aj ja som mala kamosku, s ktorou som mohla robit cokolvek a nechty jej nedrzali..teraz mam par novych grifov, uz sa tesim ze ich na nej vyskusam :o))porcelanove nechty som nemala, takze neviem posudit a rozdiel medzi akrylovymi a gelovymi? akrylove vraj lepsie drzia (nemala som, neviem posudit) ale urcite viac poskodzuju tvoje vlastne nechty...