Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ako ktoré, ja osobne mám za 600,- a so zabudovanou francúzskou 700,-
cawte baby neviete niekto kolko stoja Gelove nechty???dakujem odpiste
LUSYTTA
Prepac,ze otravujem,ale uz som tu pisala,ale akosi nikto nic.Chcem sa ta spytat,ja robim gelove nechty doma rodine a znamym asi tak od januara tohoto roku.Ide o to ,ze celkom ssa mi darilo a tie tri tyzdne vydrzia ale ako u koho.Pouzivam znacku enii- nails,a zaucala som sa u jednej pani,ktora fakt robi kvlaitne,ale chcem sa spytat,teraz co som robila naposledy tak sa lamali od boku ,davam dve vrstvy aj prirodny opilnikujem a davam aj primer,a gel mam stredne husty.Neviem ci mam vyskusat ine typy alebo gel ,lebo celkom sa mi pozdrava znacka trosani a astra nailsaj ked cenovo su dost drahe ale ja som zasa pedant a chcem alby boli kvalitne lebo potom ma to mrzi,ked viem ze odpadol a tak isto davam tyzden zaruku a opravujem zadarmo.moze to byt aj tym ze tie nechty maju niektore obkusane a nemam to zaco poriadne prichytit.dakujem za odpoved
ahojte...pomozte mi prosim..chcela by som si spravit kurz na gelove nechty...kde si ho mozem spravit v BB?dakujem..
Je mi jesne, ze je tazko najst kvalitnu nechtarku, no za kazdu cenu usetrit a robit si to sama ? sak komu tym skodite ?Ale sak robte kazda ako myslite... :))