Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

siska777

Ahoj rocka!tie šablóny sa dajú pod nechtom, a následne aplikuješ naň materiál(gél, akryl)!Má niekto záujem a brúsne hlavice do brúsky?Mám proxonku, a mám (3 kusy) také hlavice, čo vôbec nepoužívam!Pasujú aj do frézy od Astra Nails!

johankaa

!!!pls poradte!!! mam na lavom malicku "divy nechtik", ktory sa neda strihat inak ako ostrymi kliestikmi a nadej, ze niekedy mi nan chyti gelovy nechet som uz davno stratila...neviete mi nahodou niektora poradit, ze ked si ho dam strhnut ci mi tam narastie normalny pekny zdravy nechet?

rocka

ahojte, ja som pozerala jeden obchod na nete a maju tam v ponuke sablony na gelove nechty. moze mi niekto vysvetlit co ide? dakujem

zanulka

LUSYTTA
Prepac,ze otravujem,ale uz som tu pisala,ale akosi nikto nic.Chcem sa ta spytat,ja robim gelove nechty doma rodine a znamym asi tak od januara tohoto roku.Ide o to ,ze celkom ssa mi darilo a tie tri tyzdne vydrzia ale ako u koho.Pouzivam znacku enii- nails,a zaucala som sa u jednej pani,ktora fakt robi kvlaitne,ale chcem sa spytat,teraz co som robila naposledy tak sa lamali od boku ,davam dve vrstvy aj prirodny opilnikujem a davam aj primer,a gel mam stredne husty.Neviem ci mam vyskusat ine typy alebo gel ,lebo celkom sa mi pozdrava znacka trosani a astra nailsaj ked cenovo su dost drahe ale ja som zasa pedant a chcem alby boli kvalitne lebo potom ma to mrzi,ked viem ze odpadol a tak isto davam tyzden zaruku a opravujem zadarmo.moze to byt aj tym ze tie nechty maju niektore obkusane a nemam to zaco poriadne prichytit.dakujem za odpoved

cooral

ahojte...pomozte mi prosim..chcela by som si spravit kurz na gelove nechty...kde si ho mozem spravit v BB?dakujem..

mirka 23

Batka, súhlasím. Potom tu len čítame Pomoooc, zlieza mi gél? čo mám robiť? A to musím mať aj lampu keď si chcem robiť gélové nechty? .....

batka

Je mi jesne, ze je tazko najst kvalitnu nechtarku, no za kazdu cenu usetrit a robit si to sama ? sak komu tym skodite ?Ale sak robte kazda ako myslite... :))