Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

zanulka

8evka8,aha to ma ani nenapadlo,ze to moze byt tym, a prosim ta este sa mi niekedy stane ze pozdlzne praskne a pritom ked cvaknem ten necht tam ziadna prasklinka nieje.dakujem

8evka8

zanulka, aj ja robim nechty s enii- nails a ked sa do odliepa z boku, znamena to, ze ten tip nie je dobry, teda ze je bud maly, alebo velky, preto si musis na to davat pozor. Lebo mne sa to tiez stalo, ze ked mi nesedela velkost, dala som mensi a potom sa to zacalo odliepat, vzdy to treba zboku upravit, ked to nesedi.

vierka

Ja mám svoje nechty vraj pekné ale páčia sa mi gelové,tak z času na čas si dám urobiť.Aj teraz mám urobené,lebo o týždeń ideme na svadbu a o mesiac sa mi vydáva sestra.A dnes som jeden oddrbla,keď som otvárala dvere na aute,a keďže pršalo,šmykla sa mi ruka necht sa mi zlomil,takže mi ho treba opraviť.Treba dávať sakramenský pozor.Už budem opatrnejšia.

mirka 23

Denalus, ja som veľmi spokojná s gélovými nechtami. Je to super, keď sa vôbec nemusíš starať o nechty, máš ich upravené mesiac a každý obzerá, že aké máš pekné nechty. Veď to poznáš...
Ja ich mám od októbra, od svojej svadby, ale už si idem dať od nich pauzu, lebo už mám svoje nechty slabšie.
Inak nepoznáte niekto nejaký dobrý lak na nechty proti štiepeniu, alebo na vyživovanie nechtov?

denalus

Okej Mirka23, nemyslela som to zle, len nesmies strasit takto baby, lebo sa toho budu bat a nechty si nikdy nedaju spravit. Ja som zastankyna toho, ak ma baba kvalitne nechty, nech si nechava radsej prirodne a o tie nech sa podstivo stara. Ruky su cast tela, ktore si na tebe vsimne kazdy, ktory sa s tebou dostane do kontaktu. A taktiez ruky prezradia toho o cloveku vela. Ak ma niekto dolamane a okusane nechty, vtedy su pre neho umele nechty to prave. Som rada, ze mas manikerku s ktorou si spokojna. To je dolezite aj pre nu.:O) Ja mam radost tiez, ked su moje klientky spokojne. Ale niekedy za to, ze sa nechty dolamu proste manikerka nemoze. Tiez som mala klientky, ktore chceli extremne dlhe nechty, hranateho tvaru/menej odolne ako mandlovy tvar/ a niektore sa im dolamali...

mirka 23

Denalus, nie som zakomplexovaná, len som chcela napísať, že radšej treba ísť ku kvalitnej manikérke a nepozerať na cenu. Ja som natrafila na kočku, ktorá robí super. Nechty vydržali v pohode aj mesiac a pol. Raz nemala voľný termín a tak som išla k inej. Vôbec nebola lacnejšia, ale nechty čo mi ona doplnila, sa mi polamali do týždňa. Takže len toľko. Nevravím že práve ty robíš zle.

martina12345

Ahojte baby!Zacinam s robenim gel. nechtov(sama ich mam 2roky a az za mesiac sa chystam na kurz).Mam vsak problem.Pri 3-fazovych mi zle vytvrdza basic a final gel.Vzdy zostava mastnota a pri cisteni sa vrstva znici-ostavaju na nej kratery.Hneva ma to,lebo za sadu NeoNail som dala 4500.Lampa je 36W. Neviete v com je problem?A po kazdej gel,vrstve sa to ma cistit cleanerom? Dakujem,popripadne piste na moj mail mundo@centrum.sk

denalus

Mirka23, ty musis byt riadne zakomplexovana alebo absolutne nevzdelana, ked tu stale trepes take blbosti o odpadavani gelu. Ak by si sa trosku vyznala v nechtoch, tak by si dobre vedela, ze dizajnerka nemusi dodrzat zly postup, alebo nemusi hned pouzit zle vyrobky, ked gel odpadne. Moze za to aj organizmus klienky - jej vylucovanie hormonov, branie antikoncepcie, cukrovka... Okrem toho vyrobne naklady na doplnku su tak 50sk/ak nakupuje vo velkosklade/ - a je len na manikerke, kolko si prihodi za pracu. A ked Tvojej platis 600, tak je to len jej marketingova sikovnost a tvoja hlupost. Tot vsio

mirka 23

Monita, hlavne si dávaj pozor, aby ti to spravili kvalitne. Ak ti to spraví zle, tak ti zlezú za týždeň dole a potom budeš mať 600sk v...