Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
lusci: napriklad ja :o))) ak chces vidiet nejaku moju pracu, pozri si www.nechtiky.blue4net.cz :o)))
zanulka:prepac, ze tak neskoro,uz som tu sto rokov nebola, dokonca som si myslela,ze tato tema je uz mrtva :o))) Aj mne sa teraz naposledy stalo, ze sa mi jeden nechet skraja zacal olupkavat, ale to skor pripisujem tomu, ze je na pravej ruke, asi som zle zapracovala okraje...ako napisala evka, moze to byt velkostou tipu, ale aj keby si nalepila privelky tip,tak keby so ho zboku poriadne obrusila na spravnu velkost, tak by sa nemalo nic stat...mne sa zvisle praskliny robili na nechtoch kym som si ich davala robit, asi to bolo gelom...mne sa ich este "nepodarilo" vyrobit :o))) ja mam osvedcene tipy od Absolute Cosmetics - Salon 3, nemala som s nimi nikdy problemy a su lacne...akurat ak mas sirsie nechtiky, tak ti 0 moze byt priuzka...mne su akurat...uz to tu budem kontrolovat castejsie :o)))
ahojcibulka
TU MAS NIEKTORE STRANKY ,KDE NAJDES TAKE DOPLNKY:www.tasha.sk,[linktag-www-2]
lusci. Dobra je Helga Muskovicova na Prazskej 4 v KE.
neozna niekto nejaku manikerku alebo nechtove studio v KE co robi gelove nechty za dobru cenu???
PROSIM PORADTE, POZNATE NIEKTO NEJAKE STRANKY KDE SA PREDAVAJU DOPLNKY K NEHCTOM, OZDOBY, KAMIENKY, PIERKA A PODOBNE VECICKY..DAKUJEM VELMI PEKNE ZA ODPOVED..APPAA
JAJA. V TEJTO TEME SA NA TVOJU OTAZKU ODPOVEDALO UZ XXX KRAT. TAK SI DAJ TU NAMAHU A CITAJ.
batka,a mozes mi poradit ake by som mohla este skusit s ktorymi mas skusenosti.dakujem