Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

Lusytta

zanulka:prepac, ze tak neskoro,uz som tu sto rokov nebola, dokonca som si myslela,ze tato tema je uz mrtva :o))) Aj mne sa teraz naposledy stalo, ze sa mi jeden nechet skraja zacal olupkavat, ale to skor pripisujem tomu, ze je na pravej ruke, asi som zle zapracovala okraje...ako napisala evka, moze to byt velkostou tipu, ale aj keby si nalepila privelky tip,tak keby so ho zboku poriadne obrusila na spravnu velkost, tak by sa nemalo nic stat...mne sa zvisle praskliny robili na nechtoch kym som si ich davala robit, asi to bolo gelom...mne sa ich este "nepodarilo" vyrobit :o))) ja mam osvedcene tipy od Absolute Cosmetics - Salon 3, nemala som s nimi nikdy problemy a su lacne...akurat ak mas sirsie nechtiky, tak ti 0 moze byt priuzka...mne su akurat...uz to tu budem kontrolovat castejsie :o)))

cibulka

PROSIM PORADTE, POZNATE NIEKTO NEJAKE STRANKY KDE SA PREDAVAJU DOPLNKY K NEHCTOM, OZDOBY, KAMIENKY, PIERKA A PODOBNE VECICKY..DAKUJEM VELMI PEKNE ZA ODPOVED..APPAA

božena

Ahojte,nevie niekto náhodou ako sa pracuje s parafínom?Je k tomu potrebná aj par.vanička alebo stačí klasic.vanička na ruky?Je vhodný na masáž rúk? Prosím poradte mi...bodkaj@post.sk Ďakujem Božena...

jaja7173

Ahojte robim akrylove nehty doma a po čase sa nejak cele odlupia nevie mi niekto poradit kde robim chybu dakujem moc