Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

nadka

nicee- potrebujes strasne vela veci - stetce, primer, gely, bunicinu, cleaner, lestiaci blok, pilniky, tipy, gilotinu, lepidlo,a ak chces, aby tvoja praca bola efektivnejsia, tak aj tekuty pilnik, vyrovnavac ph, nastroje na nail art, laky, prasky, pripravy na necht. kozicku, olejcek, frezu atd...je toho strasne vela.. Skor by som ti doporucila kupit si hned startovaciu sadu, tym, ze je tam viac vyrobkov, vyjde to lacnejsie

stiva

poradte mi niekto aky gel by som mala kupit a kde aby sa mi nezlupovala a bol dobry ,poslite niekto emailove adresy na dobre gely ,ďakujem

samantta

vsetko na manikuru&pedikuru (gelove a akryl. nechty, parafin..atd) najdete za dobre ceny na -odkaz odstránený-

božena

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť???
Ako sa robí komplet manikúra, teda s použitím kúpeľa, masáže???A aké odporúčate na to prípravky.Našla som si aj na stranke Inginails niejakú prírodnú kozmetiku ale neviem čo je dobréé.Tak kto vie, prosim poradte.Ďakujem Božena.........

Lusytta

lenca:nooo...a preco si ich chces davat dole?:o))) je to len moj nazor, ale podla mna najhorsie co mozes svojim nechtom urobit je dat si spravit gelove a po tyzdni, dvoch si ich odlepit...pred nalepovanim nechtov sa totiz povrch tvojho nechtu prebrusuje, aby prilnul gel popripade aby sa poriadne prilepili tipy a ak si ich potom "odlupnes" tak budes mat poriadne skarede a oslabene nechty...takze odporucam premysliet si to poriadne, ci to naozaj chces...podla mna nema vyznam davat si ich jednorazovo (iba na nejaku prilezitost...to zas chapem ked chce mat niekto krasne nechty na svadbu alebo tak). No, a ked sa teda predsa pre ne rozhodnes, odporucam, aby si si ich potom nedavala dole sama, radsej popros nechtovu dizajnerku...a lepsie by bolo riesit to az ked su dost odrastene...aby tam bolo daco z tvojho pekneho, novo vyrasteneho nechta :o))))

Lusytta

lenca:nooo...a preco si ich chces davat dole?:o))) je to len moj nazor, ale podla mna najhorsie co mozes svojim nechtom urobit je dat si spravit gelove a po tyzdni, dvoch si ich odlepit...pred nalepovanim nechtov sa totiz povrch tvojho nechtu prebrusuje, aby prilnul gel popripade aby sa poriadne prilepili tipy a ak si ich potom "odlupnes" tak budes mat poriadne skarede a oslabene nechty...takze odporucam premysliet si to poriadne, ci to naozaj chces...podla mna nema vyznam davat si ich jednorazovo (iba na nejaku prilezitost...to zas chapem ked chce mat niekto krasne nechty na svadbu alebo tak). No, a ked sa teda predsa pre ne rozhodnes, odporucam, aby si si ich potom nedavala dole sama, radsej popros nechtovu dizajnerku...a lepsie by bolo riesit to az ked su dost odrastene...aby tam bolo daco z tvojho pekneho, novo vyrasteneho nechta :o))))

l.enca

Chcela by som sa informovat o gelovych nechtoch podla mna su uplne super a pekne len by som chcela vediet ako si ich mam potom dat dole...prosim oddpiste mi dakujem

Lusytta

cibulka: moja oblubena je -odkaz odstránený- ale ak mas PayPal ucet, veeeeelmi sa oplati kupovat veci cez ebay...teda, ceny su super, este neviem, ci tovar aj pride, prave to skusam :o)))