Gélové nechty - výhody a nedostatky

jancecka

záleží aké krátke nechty :D ona ti to nalepí ale potom ti to môže odpadnúť
máš ich vystrihané úplne úplne ako sa len dá?

jancecka

no veľké nemusíš, ale trošku podrastené aby ti mala z čoho zostrihnúť :D ja som prvý krát šla s úplne kratučkými, lebo som si ohrýzala a a kázala mi prísť o mesiac D: vieš čo to bolo mesiac si neohrýzať? A vydržala som a teraz som spokojná

jhgo

baby ak idem na gelove nechty musim mat svoje nechty velke??alebo ako to je??gelove som este neskusala...pls odpovedzte

siska777

Ahoj Sandrika2012!ja mám na predaj na prílnutie gélu BONDER od značky IBD,párkrát používanú!14 ml, Pôvodná cena bola cca 700,-Sk, predávam za 500,-Sk keď máš záujem!môžeme sa dohodnúť...

sandrika2012

Prosim vas vie mi niekto poradit nejaky pripravok na prlnutie gelu?okrem pripravku- Ultrabond -ten je vsade vypredany a nie je na skladoch ani na internetovych obchodoch

mangoo

ahojte...mohla by mi niektora z vas poradit? uz asi pol roka si robim gelove nechty sama - iba klasicku francuzsku manikuru. chcela by som vyskusat trblietavy prasok na spicky...uz som to skusala ale nepodarilo sa mi to, gel mi nestvrdol. asi som urobila niekde chybu. naniesla som gel na necht, nasypala na gel trblinky a dala do UV lampy a gel mi nestvrdol. neviem ci som to robila zle. ak ano, poradte mi prosim ako treba pouzivat trblietavy prasok pri gelovych nechtoch...cely postup. dik

Lusytta

mimka:ja mam dobre skusenosti s Belazzi gelmi, ale nieje velmi velky vyber, a aj Lion su dobre, najma Extra pink gel je super(Lion ma OBROVSKY vyber gelov-redsie, hustejsie, rozne biele, ruzove aj priesvitne gely)...z tych drahsich NSI a IBD su vraj velmi dobre,ja som skusila NSI Platinum, lebo z toho sa da kupit aj malinke skusobne balenie a bola som spokojna...ale ostatne od nich som neskusala (ruzovy, biely), tak neviem.Ked chces, napis mail, mozme podrobnejsie prebrat...

mimka

AHOJTE baby,prosím,je tu nejaká nechtová dizajnérka,ktorá by mi vedela odporučiť značku gélov, s ktorou má dobré skúsenosti? SúRNE....ďakujem

božena

Ahojte nemá niekto náhodou použitelný plagát na výzdobu nechtového štúdia?súrne...ďakujem Božena..bodkaj@post.sk