Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

Lusytta

marcelus:ako nechce schnut? akoze vobec? lebo ja mam uplne lacnu lampu a nemam s tym problem...tak to skus blizsie specifikovat, hoci napis mail...

marcelus

Ahojte babenky.
Ja si robim gelove nechty uz pol roka a stale mam problem,ze mi ten gel nechce schnut na nechtoch. Nevie mi niektora poradit preco?Lampu mam uplne novu.
Tie baby co chcu gelove nechty len jednorazovo,tak si ich urobte tak,ze si nalepite tipsy a nalakujte priesvitnym lakom! No a na druhy den si ich mozte dat dole-tipsy idu dole najlepsie pilnikom.
Moj mail; m.kascakova@yahoo.co.uk

hula hop

-odkaz odstránený- -fakt su tam dobre veci mala som od nich viac veci a nesklamali ma aj cenovo su v poho a nad asi 1300,-Sk postovne zadara

jancecka

hej :D až do mäsa :D ale kamoška nemala okusané ale potrebovala vraj mať pár milimetrov viac aby si mohla prispôsobiť tvar nechtu typu ktorý išla lepiť

mirka 23

Keď ideš prvý krát na gélové nechty, tak tvoje musia byť ostrihané (alebo ti ich ostrihá ona.)Jancecka mala asi príliš vykusané nechty.

jancecka

aha, no tak to vyskúšaj, ona ti to nalepí, ak ti to dobre spraví tak ti to bude držať, ak nie, počase ti odpadne, avšak ten vlastný pod tým odpadnutým budeš mať dlhší takže ti to druhý krát bude mať na čo nalepiť :D si myslím