Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Mirka, bud si prášok namiešaš do gelu, alebo si štetcom natri iba tú časť ktorú chceš a jemne štetcom nanes. Potom daj do lampy a opráš jemne s kefkou....
a ked chces spravit iba taky pasik s praskom? ja ho mam po celom prste:( a neviem cim ho nanasat
Mirka223,
tak glitrový prášok dávam po prvom naneseni base gelu..napr..si spravým francúzsku a tu poprášim práškom.alebo len samostný prášok..dám vytvrdiť a potom nanášam druhú vrstvu modelovacieho gelu.ja to robím aby tie nechty neboli moc hrubé a vždy sa dajú pekne do upravovať.ak ich budeš dávať do finišu vždy budú drsné....
pre emas:
dakujem,este by som sa chcela spytat s tym praskom to robis tak isto...ten prasok je navrchu alebo ho este pregelujes aby nebol necht drsni?...lebo ja ked ho pregelujem potom sa tak pekne netrbliece
mirka 223,
tak ja ich dávam bud do gelu pred finiš gelom, ale lepšie je pre Teba vyskúšať ich dať do laku- natrieš necht a posúvaš si kamienok kam chceš, terab ten kamienok ale potom ešte prelakovať...potrebuješ ešte v niečom poradiť??
cau Marcelus
To ze ti gel neschnie je najpravdepodobnejsie tym ze mas slabu lampu. Su rozdielne lampy s rozdielne silnymi ziarovkami. Najlepsie su lampy do ktorych sa srobuju styri 9watove ziarovky - take tie truby na pecenie :)Ak mas ale tuto lampu a ajtak to neschnie tak potom by som urcite vymenila znacku gelu. Vela stastia.
ahojte baby,prosim vas mohli by ste mi poradit...uz dlhsie robim gelove nechty ale len francuzsku a baby by uz chceli aj prasky ale ja neviem ako sa to dava....a najma kamienky ako ich date na necht aby drzali tam kde chcete....dakujem
evita79 Ahoj tak skus napr. www.nailsmag.com, www.mysticnailspr.c om, skus si pozriet aj nejake videa na youtube,je ich tam plno,niektore su s presnym postup. :)) dufam, ze som trosku pomohla