Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
saaraa ma pravdu
lea, samantta ja tiez nakupujem na www.nikashop.sk. za svoju dlhorocnu prax som vystriedala nie jeden obchod. nejde o to ze maju len dobre ceny ale maju aj kvalitne vyrobky. a sem tam mi poslu maly darcek len tak za nic :) pripada mi to ako obchod ktoremu by som dala jeden bod-smajlik a to preto ze sa snazia a su zvnutra mily bez nejakej pretvarky a cloveku sa hned lepsie nakupuje :)
tak tak. ked k tomu nema niekto vztah tak moze mat aj tisic kurzov. a ked to niekoho bavi tak nepotrebuje kurz ked na neho nema. a nauci sa to praxou. a ked potrebuuje radu tak nech napise do takehoto forumu. od toho je tu predsa ten forum a nie od toho ze si tu budem dokazovat to ze ja uz viem vsetko a vy laici nerobte nechty lebo to neviete.
Ďakujem za radu,ewita79 a lilalila.
áno, aj ja som si spravila základný kurz pred jedenástimi rokmi, no trval 3 hodiny a uznajte, že za ten čas nás toho veľa nenaučili, akurát ukázali postup. všetky sme samouci, ak sme sa chceli zdokonaľovať. dnes sú už kurzy na vyššej úrovni. pred desiatimi rokmi ma oslovila jedna pani, či by som nechcela s ňou spolupracovať a viesť rekvalifikačný kurz nechtového dizajnérstva. kurz mal trvať 160 vyučovacích hodín, čo je mesiac. najprv som si nevedela predstaviť, čo ich budem toľko vyučovať, a to bola pre mňa výzva. teraz by som o tom vedela rozprávať aj viac než mesiac. no ale teória je jedna vec a prax je nenahraditeľná, len tou sa dá získať skúsenosti. ale nechty sú tiež o tom, že niekto na to má a niekto nie.
nedalo mi napisat :)a uz vobec nie ked niekoho rozculuju taketo blbosti. takze k tym kurzom. kurz treba hlavne ked ideme robit nechty aj profesionalne-cize druhym babam. nevidim dovod ked chodi dievca na nechty uz pekne dlhu dobu a vie cely princip, ze by sa to nemohla naucit sama. poznam nie jednu babu co sa dokaze tak pekne pohrat s nechtami (samouk)hl. preto ze ju to bavi a urobi si velmi krasne nechty. a to ze robi niekde chybu? noaco? a chce radu? to je asi strasne podla vas ze? nechtarky pytaju za nechty pekne peniaze a ked sa tam clovek ma vratit zase o 3-4 tyzdne : tak nie kazdy na to ma. a kopec pobytovych nechtarok robi nechty hrozne a maju kurz. A CO SA TYKA CHOROB- MOZETE MAT AJ TISIC KURZOV-KDE SA O TOM LEN DOCITATE AJ TAK NEBUDETE O NICH VEDIET ANI PRD. O CHOROBACH NECHTOV SA UCIME PRAXOU LEBO NIE U KAZDEHO VYZERA CHOROBA ROVNAKO!
Nefy máš pravdu. Ja síce nechty nerobím, ale mala som rok g. nechty a mala som výbornú nechtárku, ale to som sa dozvedela až keď som raz išla na nechty k inej a tá mi ich úplne dobabrala.
A najviac ma tu vie rozčuliť, keď nejaká baba napíše, chcem si urobiť gélové nechty, prosím napíšte mi, čo k tomu potrebujem, to mi dvíha tlak. A potom píšu, zlieza mi gél z nechtov, lámu sa mi nechty, prosím čo robím zle?.....
KONECNE NEJAKA MUDRA REC-POMYSLELA SOM SI POPRECITANI LILALINHO CLANKU!!!OBCAS SI PRECITAM TOTO DISKUSNE FORUM A PRIZNAM SA,VELAKRAT SOM CHCELA AJ ZAREAGOVAT,ALE NEOPLATILO SA MI,LEBO VACSINOU SOM SA ROZCULILA NAD NIEKTORYMI UVAHAMI...SORRY BABY,ALE ZAMYSLAT SA NAD TAKYMI HLUPOSTAMI,NAD AKYMI SA ZAMYSLATE,JE UPLNE TRAPNE.RIESIT,CI SI MAM UROBIT KURZ,CI NIE A ZE TO IDE DO PENAZI-NO PROSTE NO COMMENT...ALEBO SI MYSLIET,ZE VIETE VSETKO AJ BEZ KURZU...VED NEROZMYSLATE AKO MOZTE ZLOU PRACOU ZAKAZNICKAM UBLIZIT?ALEBO POCHYBUJEM,ZE SI NIEKTORA Z VAS,KTORE NEPOTREBUJETE KURZ KUPILA KNIHU A PRESTUDOVALA SI SAMA OD SEBA AKE SU KOZNE CHOROBY,OCHORENIA NECHTOV...SAMOZREJME JE PRAVDA AKA NECHTARKA VAS UCI.ALE NETREBA IST HNED K PRVEJ,KTORU STRETNETE.VED TERAZ JE VELA MOZNOSTI,TAKZE JE Z COHO VYBERAT.A AJ KED TO IDE DO PENAZI,KED SA TOMU CHCETE NA 100% VENOVAT,TAK NIEJE CO RIESIT.VSETKO MA SVOJU DAN,ALE PRIDU AJ TIE LEPSIE CHVILE.A TEN POCIT,ZE SI SVOJU PRACU VYKONAVATE PERFEKTNE A ZAKAZNICKY SU SPOKOJNE JE NEOPISATELNY.ROBITE PREDSA MENO SAMY SEBE,TAK O TOM ROZMYSLAJTE.JA OSOBNE MAM 2 CERTIFIKATY A AJ KED MA TO STALO VELA,SOM SPOKOJNA.TIEZ SOM SI MYSLELA,ZE TO NEBUDE NAROCNE,ZE SPRAVIM NECHTY A BUDE TO,ALE AZ NA KURZE SOM SA VSETKO NAUCILA-SPRAVNY POSTUP,KOLKO GELU SI MAM NENIEST,AKO OPILOVAT,PROSTE VSETKO DO NAJMENSICH DETAILOV...JEDNODUCO,SOM RADA ZE SOM DO TOHO PENIAZE INVESTOVALA!!
MAJTE SA A ROZMYSLAJTE!!!
aká má byť UV lampa? mne osobne vyhovuje taká, aby som si nemusela sama nastavovať 2 minúty na lampe, aby sa sama po dvoch minútach vypla. teda so senzorom pohybu, automatický časovač, mne sa osvedčila UV lampa pre 2 ruky s vysokým otvorom pre vstup ruky, ventilátor pre mňa nie je až taký dôležitý