Gélové nechty - výhody a nedostatky

lea

no podla mna je najlepsi vyber na -odkaz odstránený- maju lepsie ceny oproti ostatnym strankam a dobry vyber. vzdy mi prislo vsetko v poriadku a nika mi vzdy ochotne so vsetkym poradila ako hovori samantta

samanttaa

ajajka-ked napises na mail co je na -odkaz odstránený- oni ti uplne so vsetkym poradia.od A po Z. aj ohladne modelaze proste vsetkeho.

kristy

Ewa vdaka za tip, teray som sa tam mrkla a konecne som nasla supravu stetcov na zdobenie nechtov a za ozaj dobru cenu.a kedze som si objednala aj profesionaklny kozmeticky kufrik postovne ma vyslo gratis!!!!BOMBA!!!

ewka

Ja som si nakupila -odkaz odstránený- trosku dlhsie som cakala, lebo nemam vzdy vsetko na sklade, ale super bezkonkurencne ceny, hlavne iny sortiment,. videa modelaže a zdobenia na stránke, a posle Vám celý postup modelaze ak poziadate...fakt perfectos spolupraca a robim si nechty bez kurzu...a uz vobec Vam netreba akreditovaný kurz , lebo zivnost si vybavite aj bez papiera,...je to len zbytocne tahanie penazí....Ewi

emas

čo sa týka poškodenia vlastného nechtu moja odpoved by bolas: ano nechty sú poškodene, ale dajú sa pekne spevniť a hlavne sa musia denne vyživovať..ešte lepšia pomoc je ak si dáte po modeláži spevniť nechty gelom na prírodne nechty (vyzera to iba ako lakovanie) ked Vám to odrastá tak to nie je vydieť a hlavne sú necht spevnene a nelámu sa viac...chce to samozrejme prax a dobrý výrobok a hlavne výživa...

ajka2

ja si gely a ostatne pomocky objednavam z -odkaz odstránený- minule som pozerala tu niku a porovnavala. ale zda sa mi ten shop omnoho lepsi.