Gélové nechty - výhody a nedostatky

ajajka01

Dakujem samanttaaa,prosim poradis mi co vsetko potrebujem na akryl nechty.este som to nerobila chcem vyskusat a zahnat nudu na materskej

samanttaaa

ajajka produkty na akrylovu ci na gelovu modelaz za skvele ceny a fakt dobry vyber najdes na -odkaz odstránený-

kenza

Mne napriklad ten kalciovy nepomahal.. Mojej kamoske nepomaha ani tato OPI kura.. Stale sa jej stiepia.. a to uz aj rok nema gelove.. To zalezi od typu, kazdemu vyhovuje a pomaha nieco ine..

mirka 23

1000sk sa mi zdá dosť. Veď aj tak tie poškodené nechty odrastú a potom máš svoje už kvalitné. Ja mám kalciový lak, stál 100sk a je dobrý, úplne to stačí.

kenza

Ja ked som si dala dole gelove nechty, tak moje boli v katastrofalnom stave!! a pritom svoje som mala vzdy pekne, tak neviem na co, som si davala tie umele.. Zvedavost:)) Tie co maju problem po gelovych so svojimi, tak odporucam kura na nechty zn. OPI. Dostat to kupit v auparku - Nail club. Stoji sice 1000sk, ale oplati sa to..

njurrrr

Sorry, ale mne sa tie gelove nechty akosi na bezne nosenie nepacia. Co ja viem, nepoviem na nejaku akciu (stuzkova, svadba) a podobne..ale asi zavisi aj od dlzky...celkovo prilis dlhe nechty vo mne vyvolavaju pocit ze baba mi je nesympaticka

ajajka01

ahojte aj ja by som chcela robit nechty len neviem ake gely a akryli su kvalitne a co vsetko k tomu potrebujem co sa tyka uj odmasnovania a proste vsetkeho.dufam,ze mi tu niekto poradi zatial dakujem