Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

edita

moje zlate, zainteresovane! vy si tu hrajte pekne slovny pin-pong a my ostatne, ktore hladame rady, skusenosti a chceme sa o nechtoch bavit na urovni,preklikajte sa na forum www.mojasvadba.sk . tam sa dozviete vsetko, co potrebujete. chodi tam vela milych ludi, ktori tomu rozumeju a s radostou vam profesionalne poradia /lolofonka/, aj ti, ktori radu potrebuju...
Toto, na tejto diskusii, sa uz neda citat. Ale to je uz vec administratora... dovidenia na www.mojasvadba.sk

lea

keka: nie som nikashop. ale ked chces tak som- jasneee ja som fanradio.ale az taka slepa nie som leebo taky clear akryl je na nikashope 220,- na svete zeny 249,- pink na nika.220 na svete zeny az 269,- pink gel na nika.320,- na svete zeny 339,- atd. nechce sa mi to cele vypisovat. aj ked nieco som zbadala lacnejsie ale to iba to co asi aj tak nikdy nekupujem.nie si nahodou skor ty svetzeny? :)

saaaraaa

a najradsej by som aj tak nakupovala osobne v obchodch aby som si vedela vsetko pozriet a nie cez net len ked na to som uz nejaka leniva.aj ked niekedy kupim blbost :) ina vec mi potom zase urobi radost a zabudnem na to.

saaaraaa

ja ako nestrannik na znacky musim povedat ze 90% tipov su uplne rovnake-len pod inymi znackami a cenami. niektora znacka si nahodi 100nasobok niekto iba 10 nasobok atd. ale urcite su SKORO vsetky rovnake len v inom baleni. vyrobni nechtov nie je zase tak vela.
a nikashop-dava iba na dobierku prip. osobne prevzatie tak ja neviem o akom ucte hovoris. Je to napisane v podmienkach

evaeva

kolko ludi tolko chutiii a tiez si myslim ze na svetzeny nic nieje a ze nikashop je lepsi ale toto by asi nemalo byt o strankach aj ked isto ze niekto tu hlada info aj o tom.

marcyka

Ahojte, možem sa pridat? moc som tu toho neprečítala ale snad sa chytím, pozerám že rozoberáte shopy, no na slovensku nič moc, zatial som brala len z českých

eka33

Ahojte, tak ja som si tiež objednala, cez Nika shop, tipy na francuzsku manikuru, pod kolonkou \"nika\" a môžem povedať, že dosť som sa sklamala, lebo sú nekvlaitné, sú veľmi krehké a pukajú. Taktiež som poslala objednávku cez mail a chcela som nech mi pošlú číslo účtu, aby som tam mohla poslať peniaze,lebo je to lacnejšie ako na dobierku a vôbec mi neodpovedali a poslali mi to cez dobierku.

emas

Ahojte, no čítam,že ste sa rozbehli....
najskôr odpoviem k Lilalila...Tvoja odpoved na spvnenie prírodných nechtov bola "Spevnenie ako vystuženie, áno, ale nie vyživenie. " Ja som nepísala že tým že ich spevním ich aj vyživým...asi sme sa nrozumeli.. :)) myslela som že nechty sa musia vždy vyživovať či gelová, prírodne... tak ako sa stráme o vlasy, pokožku....

a čo sa týka kurzov -či sú dobre alebo nie?? ja si myslím že sú určite dôležite pre toho kto chce pracovať na niekom inom ako samej sebe...už písala Lilalila je to o zodpovednosti voči sebe, kamoškam o chorobách..a nie je pravda že dobra manikérka končí len jedným kurzom..a je múdra .. chce to stále študovať, vzdlávať sa... a tie čo to robia iba cz net tých informácii dostvajú len s časi to i upravne podla osobných pocitov....

Nákup cez net, je výhodny ale poväčšinou čo to ponúkajú to berú tiež len cez predjcov bud na priamo alebo rôznymi spôsobmi e-bay....
ak sa tým živíte tak máte ŽL..a možnsoť velkoobchodv zameraných na tento tovar...

keka

lea tak bud ty sin nikashop, alebo si prepac za vyraz SLEPA tie veci su niektore lacnejsie napr. PERFECT ako na nikashop a nehovoriac o inom sortimente co si vies ovela lacnejsie pozhanat na nechtovomshope.sk ta nikashop funguje asi tak podla mna , ze mam kurz ,..robim nechty a kupujem si tovar a co keby som si tovar kupovala vo vacsom aby som mala lacnejsie a budem mat svoj shop...ved dnes ma kazdy druhy shop.
Zda sa mi , ze toto je pomaly reklama na shopy a nie forum o nechtoch!!!!!!!Ja som len napisala , ze -odkaz odstránený- ma super veci, ma aj sortiment, ktory som inde nezohnala(hoci som dlhsie cakala, ale oplatilo sa!!!)a komunikacia bola super na urovni a to je vsetko!!!!