Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

ajka2

ja si robim nechty sama, chcem si urobit aj kurz. zacali sa mi tipy praskat hlav ne na palcoch a malickoch. cim to moze byt? uz mi to lezie dost na nervy stale si to dorabat znova po tyzdni.hmm.???

lilalila

ani samotný kurz nie je zárukou, že sa tam všetko naučíš. tam ti len ukážu technológiu, teda postup, ale ďalej každý je samouk. najprv som chodila pol roka ako zákazníčka na nechty, až potom som si urobila kurz. urobila som nechty kamoškám, susedkám, porovnávala so svojimi urobenými profesionálkou v nechtovom štúdiu, potom som si už sama začala dokladať, robiť nové a keď sa nechty neodchlipovali, vtedy som vedela že už si môžem otvoriť nechtové štúdio. takže len skúšaj. žiadne teoretizovanie nepomáha, len prax.

nefy

SUHLASIM,MIRKA 23!!ALE KED SA TU PISE O KURZOCH,VSETCI SA URAZAJU...NO NEVADI,VED KAZDA MA NAROK UCIT SA SAMA(AKO CHCE A S CIM CHCE)NA SEBE A NA INYCH A MOZNO KED POKAZI 200 RUK,TAK SA TO POTOM KONECNE NAUCI..NO ALE SKUSAT NA NIEKOM SA PREDSA MUSI A URCITE TO TYM POKUSNYM KRALIKOM NEVADI,ZE SAAARAAA???MISSICKA,PRAJEM TI ABY SA TI DARILO!

lilalila

missicka, pousmiala som, že gel ti nechce schnúť. milé, ale gel má tvrdnúť. takže gel tvrdne cca 2 minúty pod UV lampou. gely sú rôznej konzistencie. sú redšie, hustejšie aj veľmi husté. pomocou veľmi hustého gelu máš možnosť vymodelovať 8+2 nechty (osobitne palce)a naraz vložiť do lampy. ak máš redší gel, musíš ho po každom nanesenom nechte vytvrdiť. teda vkladáš po jednom prste. gel sa môže nanášať štetcom s umelými vláknami, nie veľmi hrubým a plochým, nie okrúhlym. môžeš ho naniesť aj pomocou pomarančového drievka. naber si dostatočne veľkú guličku - kôpku, polož ju asi v strede nechta, najprv sa ju snaž jemnými ťahmi rotiahnuť ku koreňu nechta a potom dorobíš boky a zvyšnú časť nechta. štetec drž v polohe, akoby bol predĺžený nechet, akoby si hladkala ten gel, ako keď ťaháš kožku z pudingu dole. ak budeš mať štetec v 45 stupňovom uhle s nechtom, budeš si robiť ryhy a to nie je dobre.neviem či som to zrozumiteľne popísala.

baša

ahojte baby odporúčam pozrieť nechtovyshop a wexa objednávam z oboch a som velmi spokojná dokonca z nechtovéhoshopu som mala dodané veci do dvoch dni....

missicka

tiez zacinam robit gelove nechty ale vobec sa mi nepacia,gel nexce schnut,uz som si aj kupila lampu so 4 ziarovkami a je to nejake divne krive,neviem to dobre nanasat...viete mi poradit??

lea

no asi yo. uz uzatvaram tuto temu. baby ktore potrebujete stranky na nakup nechtovych produktov chodte na www.nikashop.sk, svetzeny, a neviem este co vsetko a najdite si to co hladate podla vasich predtav. tak ako my s kekou aj ked kazda inde :)))))))). peknyyy den