Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
keka ja akoze na tej stranke svetzeny nic nevidim. je to raz take drahe ako -odkaz odstránený- tiez produkty od perfect nail si na svetzeny nadhadzuju väcsie ceny.
alienka- kludne posli objednavku na -odkaz odstránený- mailom aj ja to tak robim. mozes aj cez icq. aj cez telefon ale mail je naj ked ti nejde cez stranku
alienke... aj mne to iste urobilo, ale nadabila som na -odkaz odstránený- a tam som si nakupila urcite lepsie a mam vacsiu objednavku tak to mam aj ZADARA...juj tesim sa....
ahojte, citala som vase ohlasy co sa tykali nika shopu tak som sa rozhodla objednat si od nich par veci, lenze ked som uz isla na kolonku zaplatit vypisalo mi tam ze nakupny kosik je prazdny. aj som sa tam zaregistrovala tak nechapem co robim zle? a toto mi stale vypisuje.poradte mi prosim ak viete
saaaraaa:suhlasim s tebou...ja osobne som z tych, co kurz nemaju, ale ucim sa na sebe (a svojich chybach) a snazim sa stale zlepsovat...a prave veci na forach alebo rady od skusenejsich ma posunuli o hodny kus dopredu...napriklad jedna kocka mi tvrdila, ze modelaz sablonkovou technikou nezvladnem bez toho, aby ma to niekto naucil...a zvladla som...mozno este nie perfektne, ale celkom to ide...a mam kamosku, co si spravila kurz (potom zistila, ze ju nechty robit nebavi) a ked som sa jej pytala, ci ju tam ucili aj pracu so sablonkami, tak ani nevedela o com rozpravam...ja sama za seba poviem, ze kazdej babenke, ktora sa to chce naucit bez kurzu rada poradim, ci vyrobky s ktorymi mam skusenost, alebo aj videa na internete...mne jedna kocka strasne vela pomohla a poradila a kedze jej to neviem vratit,tak to aspon poslem dalej :o)
Má niekto skúsenosť a dostupnosť s gélom Entity One 1 gel technology? J