Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
laurikaa. iba ze by si mala v umysle tanecne kreacie na rukach.
lilalila-robili mi to aj ked som nalepila uzsi typ ako necht, ale teraz praveze som mala dost siroky az po okraj s mojim nechtom. pouzivam tipy z nechtoveho shopu na nete salon 3. kupila som si tu sadu 100 ks za 94,- teraz su tusim 136,- po novom. a chcem si doobjednat uz velkosti, kt. pouziva a vober neviem ktore, ci rovnejsie alebo zaoblenejsie. a na to co si sa pytala nemam uplne ploche svoje nechty a ani moc vypukle, take medzi.
Aojte chcela by som gelove nechty lebo idem na ples..ale je tu jeden problem, od prirody mam velmi asymetricky tvar nechtov , su strasne siroke a kratke, vobec nie pekne ovalne ale skor štvorcove. A zvlast palec ktory je mimoriadne siroky- neveim či sa mi tam tie gelove nechty budu dať nalepiť:(( Inak koľko to asi stoji? A neprekážaju pri tancovaní? PLS poraďte:)
ajka2: ešte ma napadlo, že mohli by to praskanie spôsobovať aj menej pružné tipy.
ja sama som natočila DVD-éčko o tom, ako sa robia gelové nechty, natočila som ho pre svoje absolventky, nakoľko viem aké je dôležité, aby videli ako správne držať pilník, ako prst zákazíčky a pod., lebo ja si už ani neuvedomujem, čo ako držím, lebo tými rokmi to už ide automaticky.
ajka2: praskajú ti tipy na palcoch a malíčkoch. neviem z čoho to môže byť, no prvé čo ma napadlo: nemáš užší tip, ako je šírka tvojho prírodného nechta? to by mohla byť jedna možnosť. druhá možnosť by bola, že tipy majú určité zaoblenie, teraz nemyslím bočný pohľad na tip (rovné tipy a jastrabie), ale čelný pohľad na tip. každá ruka má inak zaoblené nechty, niekto ich má plochejšie, niekto zaoblenejšie, podľa toho by sme mali vybrať správny druh tipu. pozri sa čelne na svoje nechty a na umelý tip a porovnaj.
lianna: www.ibdbeauty.com napriklad...toto video mi spociatku islo dobre, teraz mi to blbne, neviem, ci to je chyba prehravaca alebo co, ukazuje mi len take malinkate okienko, v ktorom vidiet len asi tri prsty :o))) a dobre videa su aj na www.nsinails.com Tam sa musis registrovat, ale je to zadarmo...najlepsie ti pomozu tieto vide ak vies po anglicky :o))) Su aspon spolahlive...mnoho videi najdes aj na youtube, ale za tie ruku do ohna nedam, niektore postupy co som videla su podivne - mam dojem, ze tie nechty nemozu vobec drzat...Mozem sa opytat odkial si? Hoci napis email...keby si bola z KE tak sa vieme dohodnut na nejakom zacviku :o)))
nefy nemozem si pomoct ale nejak ti nerozumiem. nemyslim ze sa tu niekto uraza skor niekto stoji za tym ze kurz treba a niekto ze ho netreba. precitala som si pozorne to co saaaraa pisala o tych kurzoch a je to KUS PRAVDY. nezastavala to ze kurz vobec netreba iba to ze ked na neho niekto nema a ma k tomu vztah tak nech si ho nerobi. naopoak ked si niekto aj kurz spravi je mu nanic ked nema k tomu vztah. a kopec dievcat co ja poznam si aj tak robia nechty iba sebe, mame a naj kamoske a to je vsetko. im vobec nevadi ze nieco pokazila-vidia ze sa uci a nabuduce jej to pojde lepsie a ze su pokusne kraliky? HMM... ok nechcem sa s tebou hadat. --- neotacajte toto forum na hadky. je vsetkym jasne ze kazdy ma na to svoj osobny nazor. a nechajme priestor tym co sa chcu nieco naucit a tym co chcu poradit!-ako je lilalila :) a na -odkaz odstránený- uz predavaju dvd na kt. je vsetko o -akryl,gel modelacii to je moja rada... pekny den vsetkym