Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

snoopy

Ahojte, prosiiiim poradte mi. Mam gelove nechty necele 2 tyzdne a zacal sa mi po bokoch nechtov odlupovat gel a niektore sa mi odlepuju cele. Mam ich robene normalne v salone, tak ma to celkom prekvapilo, ze to takto nedrzi.Neviem, cim to moze byt. Je to bezne po takej kratkej dobe?

nechtík

baby prosim vas, ako sa odstranuju gelove nechty?:D dnes sa mi totizto dva zlomili ( po troch tyzdnoch' a dost to bolelo. no len tie spicky, gel na zvysku nechtu ostal.. a si ich chcem dat odstranit dole, a zaujma ako sa to robi...ze ci to nebude boliet, lebo mam dost cistlive nechty a nechtove lozka... :) vdaka :)

lea

ja si natriem spicku gelom a potom namocim do glitrov dam vytvrdit a potom oprasim vejarovym stetcom co nevytvrdlo a vymodelujem nehet

mayulka

ahojte chcela som poradiť ako narábate s glitrami na nechty? ako ich nanášate? zmiešate s gélom? a potom po každej umyjete nádobku?(som počula)zdá sa mi to divné,gél sa ťažko umýva:) mám kurz len na nepermanentné zdobenie

irisskaa

BABy mam v tom zmatok:D tie nechty čo sa daju kupiť hocikde napr. v DM-ke a prilepia sa takym lepidlom to su gelove nechty? či to su iba umele? SToja tak okolo 150sk..viete ake myslim nie?D: niečo taketo -odkaz odstránený-

helenaja

fakt ta wexa ma dobre navody. dik. ale myslim ze obchod je asi lepsi ten -odkaz odstránený- je lacnejsi na tie iste vyrobky. a minule som si mohla prebrat tovar este v ten isty den ako som objednala lebo som uz nevydrzala haha trochu mi z tych nechtov zasibalo :)
dakujem krasne za pomoc a rady ked mi este nebude nieco jasne napisem. pekny den vsetkym

lilalila

tá wexa stránka od sisky777 je fakt dobrá, helenaja možno tam nájdeš odpovede na otázky, lebo lepšie raz vidieť, ako 100x počuť. je tam krok za krokom.
tip blender - môj názor je taký, že sú to zbytočné investície. opilovať prechod medzi umelým typom a prírodným nechtom je najväčší problém u začiatočníkov. pri opilovaní ja mám sklon pilníka v závislosti na nechcet v 45 stupňovom uhle. tak cielene brúsim len umelý typ. neviem to ináč opísať. aby nebolo vidno prechod, je dobré používať nie priezračný gel, ale gel ružový, alebo s ružovým nádychom.
áno, pri farebnej či klasickej bielej FM nezbrusuješ prechod, lebo tam presne o to ide, aby ho bolo vidieť. hovoríme tomu SMILE línia - teda úsmev. fakt veľa otázok. do parafínovej vaničky ide cca 2,5 kg parafínu, ruky sú pred tým umyté dezinfekčným tekutým mydlom, postriekané dezinfekčným sprayom a následne vložené do rozpusteného parafínu. parafínová vanička má 2 polohy: 1.- taví parafín, 2.- temperuje na požadovanú teplotu. 3x sa ruka ponorí do teplého parafínu, natiahne sáčok, froté rukavica a 20 min. pôsobí. stuhnutý parafín stiahneš spolu so sáčkom ako rukavicu a ja osobne to zahadzujem, lebo mi to príde, že všetky živiny z parafínu už sú v tej pokožke a navyše mi to príde nehygienické opäť ho použiť. zahadzujem ho pred očami zákazníčky. umelým nechtom to nevadí.
samobrúsne nožničky som si kúpila pred 10 - timi rokmi, strihajú dodnes, nikdy ich nebolo treba nabrúsiť. bežné nožnice ti vydržia pár mesiacov. anatomické tvarovanie mi sedí v ruke a nemám otlačený palec, či ukazovák od rúčky. kúpila som si ich na kozmetickej výstave. 2x do roka sa konajú na Slovensku: raz v Trenčíne a raz v Bratislave.

edita

helenaja. ja som robila kurz i Dr. Vicanovej, najdes ju na www.beau.sk robila som s ich materialom, takze som si u nich na zaciatku nemusela kupovat celu sadu. a potom mi poradili kontakty aj znacky...

helenaja

baby aj ked som samouk chcem si casom urobit kurzy. viete mi poradit nejake v ba a okoli? viem ze najlacnejsie nie su mozno velakrat najlepsie ale nech je to v takej priatelskej cene.