Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
janka:nsi som skusala len vzorku - take malicke balenie, ale nie Balance, ale Platinum a bol vyyyborny...prave pozeram na nete co stoji velke balenie...
lilalila: ahojky, tak badam, ze si taka skusena...nemas nahodou skusenost so Sina gelmi? Jedna kocka mi spominala ze su celkom pouzitelne, ale su dost lacne, tak sa mi to nezda :o) Dakujem
no ja mam gelove nechty,tiez trochen kratsi - nepacia sa mi moc dlhe,mam to take,aby to vyzeralo prirodzene,a zatial to ma len pozitivne odozvy:) cenu povedat neviem,urobila mi to kamaratka zadarmo,ktora sa tomu venuje,takze...navyse vlastne nechty som mala po lete dost znicene a makke,tak som si dala gelove,a je to fajn,na zaciatku nezvyk,ale da sa zvyknut. a konecne si neobhryzam nechty,lebo som to vzdy mala ako po zasahu kyseliny sirovej:)
či odsávačka ťahá výpary? to nie, len ti nejdú rovno do nosa, ale opačným smerom, kade fúka odsávačka.
irisskaa: tie nechty za 150,- z bežnej drogérie sú jednorázové nechty. gelové sa predlžujú pomocou umelého typu, ktorý má krátku nalepovaciu časť a následne na to sa nanesie gel, ktorý vytvrdne v UV lampe.
nechtík: gelové nechty sa dajú len opilovať. opiluj dovtedy, kým ich celé nespíliš. nesmieš však opilovať svoj prírodný nechet, lebo ho budeš mať citlivý a červený a to by nebolo dobre. odlúpnuť umelý nechet mi príde surové a zase ublížiš svojmu prírodnému nechtu, lebo stiahneš aj vrchnú keratínovú časť svojho nechta, čím si ich oslabuješ. rozpustiť sa dajú len acrylové nechty v čistom lekárenskom acetóne z lekárne, kde sa ponoria nechty na cca 20 minút. gelové len spilovať, najprv pilníkom so zrnitosťou 100 a potom bielym blokom kockou. nezabudni dodať nechtom výživu. japonská manikúra sa neodporúča hneď po zložení umelých nechtov, nakoľko nechtová platnička je stenšená a japonská manikúra sa prevádza tiež trením. treba aspoň mesiac dva počkať s japonskou. zatiaľ je vhodná teplá manikúra, čiže teplé výživné mlieko na nechty a kožičku, olejčeky, výživné laky - nie kalciové.
snoopy: to, že nechty sú robené v salóne, nezaručuje že sú aj odborne prevedené. pre mňa je zárukou dobrej práce to, ak už vyhrala nejaký pohár, alebo aspoň chodieva na súťaže a pravidelne na školenia. ovšem záleží aj od tvaru tvojich prírodných nechtov, ak máš veľmi krátke lôžka, napr. pri ohryzených nechtoch doporučujem zákazníčkam prísť na prebrúsenie po dvoch týždňoch.
mayulka: na povrch toho ozdobneho prasku je potrebne dat normalny stavebny gel (lepsi je redsej konzistencie) - doslova tie trblietky "zaliat" do gelu...vytvrdit...ocistit..prebrusit uplne jemnuckym pilnikom...POTOM naniest povrchovy gel...osobne mam s tymto postupom dobru skusenost, aj ked je to relativne zdlhave...trblietky zmiesane s gelom sa mi zdaku menej vyrazne...
ahoj s gélovými nechtami má skúsenosť asi každá baba čo tu píše,jedna lepšiu iná horšiu,ale predovšetkým si ich určite dávame aj kvôli tomu že nám nenarastu naše prírodné nechty take krásne a dlhe ako nám narástu za chvíľu umele:))))
veľkosť nechtov si určuješ sama takže krátke alebo dlhé to je len na tebe.Tak ti držím palce aby si našla dobrú nechtárku :)))))