Gélové nechty - výhody a nedostatky

zuzana doodrioo

Evicka mala som davno gel. nechty a tie neboli take dobre.Ale teraz som si dala asi tri tyzdne a su super

Lusytta

janka:nsi som skusala len vzorku - take malicke balenie, ale nie Balance, ale Platinum a bol vyyyborny...prave pozeram na nete co stoji velke balenie...
lilalila: ahojky, tak badam, ze si taka skusena...nemas nahodou skusenost so Sina gelmi? Jedna kocka mi spominala ze su celkom pouzitelne, ale su dost lacne, tak sa mi to nezda :o) Dakujem

sydney

no ja mam gelove nechty,tiez trochen kratsi - nepacia sa mi moc dlhe,mam to take,aby to vyzeralo prirodzene,a zatial to ma len pozitivne odozvy:) cenu povedat neviem,urobila mi to kamaratka zadarmo,ktora sa tomu venuje,takze...navyse vlastne nechty som mala po lete dost znicene a makke,tak som si dala gelove,a je to fajn,na zaciatku nezvyk,ale da sa zvyknut. a konecne si neobhryzam nechty,lebo som to vzdy mala ako po zasahu kyseliny sirovej:)

janka

baby, ktoré robite s gelovymi nechtami su znacky orly a nsi dobre? prip. mate s nimi nejake skusenosti? dakujem za odpoved

lilalila

či odsávačka ťahá výpary? to nie, len ti nejdú rovno do nosa, ale opačným smerom, kade fúka odsávačka.
irisskaa: tie nechty za 150,- z bežnej drogérie sú jednorázové nechty. gelové sa predlžujú pomocou umelého typu, ktorý má krátku nalepovaciu časť a následne na to sa nanesie gel, ktorý vytvrdne v UV lampe.
nechtík: gelové nechty sa dajú len opilovať. opiluj dovtedy, kým ich celé nespíliš. nesmieš však opilovať svoj prírodný nechet, lebo ho budeš mať citlivý a červený a to by nebolo dobre. odlúpnuť umelý nechet mi príde surové a zase ublížiš svojmu prírodnému nechtu, lebo stiahneš aj vrchnú keratínovú časť svojho nechta, čím si ich oslabuješ. rozpustiť sa dajú len acrylové nechty v čistom lekárenskom acetóne z lekárne, kde sa ponoria nechty na cca 20 minút. gelové len spilovať, najprv pilníkom so zrnitosťou 100 a potom bielym blokom kockou. nezabudni dodať nechtom výživu. japonská manikúra sa neodporúča hneď po zložení umelých nechtov, nakoľko nechtová platnička je stenšená a japonská manikúra sa prevádza tiež trením. treba aspoň mesiac dva počkať s japonskou. zatiaľ je vhodná teplá manikúra, čiže teplé výživné mlieko na nechty a kožičku, olejčeky, výživné laky - nie kalciové.
snoopy: to, že nechty sú robené v salóne, nezaručuje že sú aj odborne prevedené. pre mňa je zárukou dobrej práce to, ak už vyhrala nejaký pohár, alebo aspoň chodieva na súťaže a pravidelne na školenia. ovšem záleží aj od tvaru tvojich prírodných nechtov, ak máš veľmi krátke lôžka, napr. pri ohryzených nechtoch doporučujem zákazníčkam prísť na prebrúsenie po dvoch týždňoch.

Lusytta

mayulka: na povrch toho ozdobneho prasku je potrebne dat normalny stavebny gel (lepsi je redsej konzistencie) - doslova tie trblietky "zaliat" do gelu...vytvrdit...ocistit..prebrusit uplne jemnuckym pilnikom...POTOM naniest povrchovy gel...osobne mam s tymto postupom dobru skusenost, aj ked je to relativne zdlhave...trblietky zmiesane s gelom sa mi zdaku menej vyrazne...

mayulka

ahoj s gélovými nechtami má skúsenosť asi každá baba čo tu píše,jedna lepšiu iná horšiu,ale predovšetkým si ich určite dávame aj kvôli tomu že nám nenarastu naše prírodné nechty take krásne a dlhe ako nám narástu za chvíľu umele:))))
veľkosť nechtov si určuješ sama takže krátke alebo dlhé to je len na tebe.Tak ti držím palce aby si našla dobrú nechtárku :)))))

mayulka

ahoj NECHTIK tak sa vráť k tej čo ti robila nechty a určite musí mať rozpúšťač gélu,natrie ti to a potom ti to ľahko pôjde dolu a odporúčam dať si potom urobiť japonskú manikúru je to na zregenerovanie nechtov hlavne po gelových a hlavne dobra výživa na nechty.

mayulka

ahoj LEA ďakujem za tvoj tip ale aj ja to tak robím a keď na to dám vrchný gél(konzistencia ako lak) tak mi koľkokrát ostane špička taká drsna tak to musím pretrieť po vytvrdení ešte priesvitným lakom. Myslela som že je na to aj iná metoda,ale ďakujem