Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Ahoj... Chem sa opytat... zacinam s nechtami a schcela by som Vas poziadat o radu ,ktore gely su najlepsie (znacka), aby som zbytocne nevyhodila peniaze za dake "pofidérne" :) a takisto sa chcem spytat na UV lampy,.. na co si mam dat pozor ked si vyberam. ak mi niekto odpise budem velmi rada:) dakujem
nikika ako neschne? cely? alebo ti iba zostane povrch lepkavy lebo to je normalne. musis utret fixacnym roztokom.
v prvom rade . japonska manikura je macimalne nevhodna po gele. na nu musia byt nechty neposkodene, hrubsie. inak ma presne opačny efekt. no a to že niekto kto ma pohar a chodi na sutaze urobi kvalitnejsie nechty bys om asi tiež netvrdila. ja nechty robim dost dlho a sutaže ma nelakaju. pre zakazničku to prinos nema. školenia ano. ak nechtarka chodi na školenia je to pre nu dobra vizitka.
ahojte, prosima urychlene, vie mi niekto poradit, preco mi gel v uv lampe neschne?
kolko sa ma cakat, pri 9wat. lampe?dakujem
Lusytta: nemyslím si, že som nejaká skúsená, len za tých 11 rokov čo robím s nechtami, mi čo to rukami prešlo. ja nebudem odporúčať žiadnu značku, ani nijakú haniť, lebo najlepšie zbadáš ty, s ktorým sa ti dobre robí, s akou konzistenciou gelu (či redší, či hustejší), aj to ako bude držať. urob najprv z nového materiálu nechty sebe, potom kamoškám a sama uvidíš, či je gel dobrý, alebo či sa ti nepáči. niekomu vyhovuje to, inému ono...
pre evitu79! prosim ta napis mi ci si nemala nejaky problem s objednanim,dodanim,funkcnostou uv lampy z tej stranky www.cosmopolitus.com... dakujem
Ma niekto skusenosti s pouzivanim uv lampy elegant dakujem.