Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte baby ja sa nechtovemu dizajnu venujem uz 3 roky a absolvovala som uz aj nemozne.no moze vam povedat ze by som si nikdy nekupila lacny materia.kazite si tym meno nechty nedrzia a zltnu.do tohto sa zainvestovat oplati verte mi.a co sa tyka tych skoleni ja robim kurzy ale na akryl tak ak ste z okolia zvolena kludne sa mozme spojit a povieme si viac.ak mozem odporucit este jednu vybornnu skolitelku je to pani Tomanova a ma salon aj sklad so vsemoznym materialom roznych znaciek v B.Bystrici
vie mi niekto poradit ,mam kurz gelovych nechtov a som este len zaciatocnik a potrebovala by som niake stranky kde si mozem objednat uv gely lebo tie co som si zakupila na kurze sa uz minaju a nechcem si ich kupit lebo su moc drahe je to draha znacka chcela by som nieco lacnejsie ale aj dobre .Odpiste mi prosim Dakujem......
lilalila dakujem, popozeram to este. ja viem, ze kurzom sa to len zacina. ja by som to chcela robit, no bez certifikatu nechcem. a tie biele tipy su mozno lepsie, no ked vyrastaju nechty a ty dorabas musis aj tu bielu francuzsku domalovat, nie? alebo znova menis a davas nove? to asi nie?
lilalila: ked pises o tych bielych typoch na FM...hm,ono tie biele prilepis len ciste na okraj ako klasicka smile linia a potom zapecatis gelom? to potom drzi dobre?? vies ci sa to potom nejako neodlamuje, a nie je nachylnejsie, ked sa len tak tesne na koniec prilepi a odstrihne do pozadovanej dlzky...ten gel to tak fajn zlepi, ze je to ako klasicke lepenie tipov do polky nechtu?
práve som sa pozerala, že na nete máš plno kurzov nechtového dizajnérstva v Bratislave, určite si vyberieš. ja napr. školím aj cez Akadémiu vzdelávania, čo nie je najlepšie, lebo sa na kurz dostanú baby, ktoré nemajú ku tomu ani vzťah, len im to úrad práce zaplatí, ešte aj diéty im preplatia, tak prídu na kurz. čo ma mrzí, že musím im podpísať certifikát, čím nerobím dobré meno sebe. nevedia ani správny názov výrobku, ktorý používajú. zo 16 žien 1-2 (výnimočne 3) začnú naozaj robiť nechty. ja keď som šla na kurz, tiež som nevedela, či sa tým budem živiť, no pribúdali kamošky na nechty, potom už aj cudzí, a atmosféra veľtrhov ma úplne vtiahla do nechtového dizajnérstva, ale aj odborné časopisy. kurz je len základ, to ostatné musíš zbierať praxou, tak ako s vodičákom. kurzom sa to len začína, ale určite nekončí. držím palce, náš svet nechtov je fascinujúci.
ajka2: od Blavy ma delí asi 200km. v BA bola zlatá baba Zuzka Čundrlová, ktorá robila kvalitné školenia, no neviem čomu sa venuje dnes, lebo už nie sme v kontakte. v KE pani Zajacová (Expa)je tiež tá, ktorej záleží na tom, aby ťa naučila.
niektoré baby chcú stále nosiť FM, tak vtedy môžeš nalepiť biele tipy, máš dokonalú smile líniu, prechod neprebrusuješ, len povrch zmatníš a nanášaš gel. menej roboty výsledok dokonalý.
jupiterka, ja som si prvy krat davala v r. 2006 a vysli ma 800,- a dorabka 400,- po roku som si zakupila sadu a robim si ich sama. aj ja som si vacsinou davala bielu franzuzsku, ale s gelom, nie s lakom alebo prasky. teraz si robim sama tak isto.ceny su rozne, zalezi v akom meste a u akej nechtarky ci salone.
ajka a ako dlho ich uz mas?kedy si si ch davala prvy krat robit a kolko ta to vyslo? som pocula,ze to tak priemerne stoji 600sk obe ruky. mne sa to tiez velmi paci,take jednoduche, s franc.manikurou..