Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

kikina

lusyta. 100 pilnik? no na prirodný necht by som to v ziadnom pripade nepoužila. pre mna je hrubý aj na gel. na zbrusenie mas 240 alebo 180. nechty netreba vela zbrusovat, len ich tak jemne narušit a ak ich dobre odmastis mali by držat.

Lusytta

lilalila:mam na teba este jednu otazku...aky najjemnejsi pilnik mozem pouzit, aby mi nechty drzali? totizto, snazim sa nechty prilis neznicit a donedavna som mala pocit ze 100 je na zbrusenie nechtov pred modelaciou tak akurat, ale teraz som si kupila biele tipy a gel sa mi z nich odlupuje...tak neviem, ci ich treba viac zdrsnit alebo co, s obycajnymi tipmi mi tento postup aj pilnik fungoval. Kamoska vravela, ze ked jej robili nechty,tak mala uplne vybrusene take "nitky", len ja mam skusenost taku, ze viac dievcat ma citlive nechty a gel tak ci tak pali, tak som vzdy chcela tie nechty ponicit co najmenej...dakujem

svetlana6

a to si necitila, ze ti ide do ziveho? ja mam skusenost opacnu. ked som si davala dole gelove nechty, odstrihla mi ich, gel zbrusila a vravela, ze mam stale nosit na tom spevujuci lak. mozno prvy mesiac som to dodrziavala, potom uz nie. a ked mi konecne narastli vlastne nechty, mozem vam povedat, ze kvalitnejsie som nikdy nemala. predtym som ich mala jemne, lamali sa mi a tie nove boli super (tvrde). inak potom som si zacala velmi casto kremovat ruky, je to najepsi liek proti stiepeniu. (teraz po roku som si nechala spravit znovu gelove)

nechtík

no ahojte baby, chcem sa len podelit so svojimi skusenostami. pisala som tu asi pred dvoma tyzdnami ako sa davaju dole gelove nechty, poradili ste mi, zasla som ku nechtarke, ta mi ich zbrusila dole a vysledok? uz asi 10 dni mam nechty a nechtove lozka cervene, podrazene, neskutocne to boli staci ze chytim pero do ruky :( neskutocna bolest to je :( nevie ci ja mam velmi citlive nechty, alebo ta moja nechtarka je taka necitliva, ale po tejto skusenosti no neviem ci si este niekedy gelove nechty urobit dam :( proste hroza :( neviete o nejakych pripravkoch, ktore by mi to zahojili? alebo neviem. ono to vyzera ze ako mi brusila dole ten gel, tak mi zbrusila aj dobru vrtvu mojich vlastnych nechtov :(

slniecko12

lilalila: tak ten rozdiel viem,len ja si lepim nechty tak do hornej polky nechtoveho lozka, nie len par mm zvrchu...si to neviem predstavit zeby to drzalo a zase to mas potom tie biele spicky z bieleho tipu dost posunute nizsie nie? Neviem, c isa vyjadrujem spravne, chapes ako to myslis?

rybkal

Ahojte, ja si idem robit o tyzden kurz, v TASHA Academy, som zvedava, ake to tam bude. Uz sa moc tesim, lebo gelove nechty sa mi velmi pacia!

lilalila

slniecko12: nechty na profesionálne použitie sa lepia zásadne na koniec nechtu tak, ako je zarážka na type. typ nám slúži LEN na predĺženie nechtu. samotný nechet tvorí gel, nie typ. vyskúšaj jednorázové nechty, kde celá nalepovacia hmota sa lepí na celú platničku prírodného nechta, že ako dlho ti vydržia jednorázovky a ako dlho gelové. tam zbadáš rozdiel.
simga111: podľa mňa či nechty pôsobia prirodzene, nezávisí od gelu či acrylu, ale od nechtárky. sama som bola zarytá acryláčka dlhé roky, no dnes už som geláčka. pred desiatimi rokmi neboli tak kvalitné gely na trhu a preto ma nepresvedčili, no technológiou a neustálym vylepšovaním sa dopracovali k perfektnej priľnavosti, čo acryl až takú priľnavosť nemá, nakoľko nie je taký pružný. nechty modelujem gelové, no 3D ozdoby acrylové. acryl veľmi drží na prírodnom nechte a preto pri úraze môže ublížiť (až do krvi, zlomí aj prírodný nechet), gelový skôr odletí ale neublíži. môj názor, moja skúsenosť.
ajka2: mne osobne veľmi vadí, ak nechty vyrastajú a odpspodu vidno moje prírodné nechty, (i keď sa to dá obrúsiť elektrickou brúskou, ale nie je to ono, alebo sa to dá aj nalakovať odspodu)takže ja si ich často mením, zo 2x doložím a potom už mením za nové. takže nedomaľovávam, no dalo by sa na prechod vložiť pod gel sušený kvietok a zagelovať ak už vidno odrastenú FM a nechceš ešte meniť nechty.