Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

ewinka

cautee baby... :) chcem poprosit nejaku z vas.. o malicke vysvetlenie... :) asi na vianoce dostanem uv- lampu..., geliky... a take vecicky... na gelove nechty... sama som si ich nerobila... ale.. robili mi ich holky... :) zoparkat.. myslim ze by som to aj zvladla... :) akurat ze ani raz som nebola na doplnani... :) nejaky postup na doplnanie nechtov?? dakujem piste na esebokova@gmail.com >| dakujem, a tiez mozte pridat aj na nete shopy.. kde sa da lacno nakupit tie veciciky.. :) dakujem, papa

monika2008

Robím lacno nechty. Som z BA. Ak chcete pridem aj k vam domov ale za priplatok.
Robim aj cez vikendy. ak mate zaujem napiste gelovenechtiky@gmail.com

monika2008

Robím lacno nechty. Som z BA. Ak chcete pridem aj k vam domov ale za priplatok.
Robim aj cez vikendy. ak mate zaujem napiste monika.durikova@gmail.com

eleonora

ahojte baby, mozem sa pridat? ja som si nakupila vela materialu na -odkaz odstránený- lebo co som kukala shopy tak mi pripadal taky naj. a veru bola som s tovarom spokojna. ale nechty mi nejdu tak ako by som chcela a preto si chcem urobit kurz. viete mi poradit kde robia a za kolko? dakujem moc.

lilalila

nechtík: nechcem útočiť na tvoju nechtárku, ale práve o tomto sú tie kvalitné kurzy, kde ťa naučia nielen nechty robiť, ale ich aj šetrne odstrániť. hlavne začiatočníčkam odporúčam, aby radšej nechali jemnú vrstvu gelu, akoby mali ublížiť zákazníčke tým, že jej zbrúsia aj jej vlastné nechty. tu ti nepomôže veľmi nič, iba sa snaž, aby ti nechty čím skôr odrástli. existuje taký prípravok na podporu rastu nechtov, ktorý sa nanáša na noc, zaschne, no ráno, pri styku s vodou zmäkne, treba ho vykefkovať a takto pokračovať každú noc. efekt je dobrý. ešte zmierniť by to mohla teplá manikúra. olejček s masážou tiež podporuje rast nechtov. laky nepoužívaj calciové.
lusytta: ja na zbrúsenie umelého typu tiež používam pilník so zrnitosťou 100, aj pri bielych typoch určených na FM. ja keď zbrúsim typ, tak si ho prezriem sprava do ľava pod svetlom a tam, kde sa nechet ligoce viem, že ešte treba zdrsniť. hlavne okraje a špičky, aby gel dobre priľahol. na prírodné nechty pred modelážou sme kedysi používali tzv. osobný pilník, ten mal zrnitosť 240, ako biely blok. ja používam drsnejší pilník 180. prírodný nechet opiluj len v smere rastu nechta. robíme to len preto, aby sme otvorili póry nechta, narušili jeho celistvosť tak, ako keď ideme maľovať okná, najprv ich zbrúsime, nanesieme základnú farbu, potom riadnu. to isté platí aj pri nechtoch. snažím sa na pilník netlačiť, iba zdrsniť povrch nechta. ublíži nechtu to, ak nechtárky tlačia do hĺbky nechta.

Lusytta

kikina:dakujem, skusim :o) a nemas nahodou ty skusenost so Sina gelmi? Alebo niekto??? Dakujem :o) Alebo nejake ine gely za normalnu cenu a spolahlive? Popripade ako sa vam pracuje s Lion gelmi, ak dakto pouziva?

kikina

pilnik najhrubši 180 sa smie používat na prirodný necht . 240 je idealny. od 180 do 100 to mas na gel a 100 a menej to je na acryl. hrubý pilník ti môže zle pprebrusit ten tip. naozaj skus jemny pilník to brebrusenie ma byt jemne.

Lusytta

kikina:tak neviem, cito mam nejak cudne cislovane, ale mam pilniky 100/180 a ten 180 pouzivam ked tak na prebrusenie pred poslednou vrstvou povrchoveho gelu...je taky uplne jemnulinky...mne nechtarka robila s 80 a ten je veru uz dost hruby, taky pouzivam na obrusenie gelu pred doplnanim...ja nechty odmastujem mozno az prilis, cisticom nesetrim a pouzivam aj nail prep tak neviem...ale ako som pisala, momentalne mi robili problem biele tipy, na tych ako keby sa nechceli robit ryhy ci co...a normalne sa mi olupoval gel z tipu a na zvysku nechtu drzal...