Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Lusytta: nemala by sa kombinovať značka podkladového a modelovacieho gelu s inou značkou, lebo sa nedá zaručiť stabilita, priľnavosť. myslím, že si spomínala Lion gel, on má podkladový ULTRABOND, nejde do UV lampy, zaschne do 30 sekúnd a nie je drahý.
ewinka - ja som mala tu sadu. je uplne sitova a do tej lampy nikde nezozenies nahradnu ziarovku. je to skoda penazi
Lusytta: ešte ma napadlo, že pod gel môžeš nanášať základný gel (keď sa ti odlupoval)a ten ide aj na prírodný aj na umelý nechcet. tento ide v tenulinkej vrstve, 2 min do lampy a potom modeluj riadnym gelom.
Lusytta: bonder nanášaj iba na prírodný nechet.
lilalila: dakujem :o) Vidis, a to je sranda, mne nechtarka (s certifikatom) brusila nechty priecne k smeru rastu a tuto blbost som od nej prevzala :o)tak uz budem vediet...to, ze sa nechet nesmie lesknut,to som vedela, len na tych bielych tipoch nechcel gel drzat ani tak...ale mozno bola chyba v tom, ze som tam dala bonder a uz to nejak divne vyzeralo...teraz drzi :o)
ewinka: UV lampa a všetko okolo toho sa dá kúpiť v KE u p.Zajacovej, ktorá zastupuje značku EXPA, no myslím že bez certifikátu ti ho nepredá. už dávnejšie som ti poslala zoznam vecí s postupom na modeláž, dúfam že si mail dostala. dokladanie: zbrúsiš, odprašníš, primer 2 minúty nechaj vyprchať, dokladáš gelom, pričom prihliadaš na stresový bod "C", dáš konečný tvar.