Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

mia90

pavlinka01, nezaoberam sa robenim nechtov,ale tiez som si to chcela sama robit len pre spevnenie.chodim ku kamoske si davat len gel na nechty ale na gel potrebujes aj uv lampu,chcela som si to zaobstarat aj ja,ale som studentka a 3000 za to nedam:)ale su aj akrylove nechty a tam uv lampu netreba, tam len nejaky prasok a roztok a ono to schne na vzduchu.ale mne sa viac paci ten gel,je taky lesklejsi,kamoska co mala akrylove tak sa mi to nepacilo ani technika akou to mala robene,mozno preto lebo jej to nerobila baba ktora ma na to kurz.ja mam moje nechty celkom dlhe ale nechty na palcoch obidvoch sa mi v urcitej dlzke vzdy zlomia,a ked som si davala ten gel asi dvakrat tak mi to asi pomohlo lebo sa mi nezlomili mala som ich uplne dlhe tak neviem.len mne ten gel vydrzal na nechtoch az tyzden:Dlebo vzdy ked sa mi aspon na jednom nechte nieco nadlomilo tak som musesal zlupit aj vsetky:Dak by mal niekto uv lampu na predaj za rozumnu cenu aj starsiu tak sa ozvite:)

pavlinka01

Caute baby,...potrebovala by som poradit. Mam gelove nechty,ale chcela by som prejst iba na spevnenie svojich nechtov- vlastnorucne. Potrebujem na to aj UV lampu? Lebo som citala,ze je taky gej, ktory uschne na vzduchu. Mam v tom uplny chaos :( mohli by ste mi napisat,co vsetko potrebujem? Dakujeeeem :)

hanulicek

lilalila mnoo okis, uz som zase mudrejsia a ako je to kvalitovo?? myslim enii alebo mi povedz o tom druhom ked je to podobne...a ece jedna otazka na vsetky tu, ked lepite tipy, tak ake su podla vas lepsie, velmi tvrde, alebo aj trosku ohybnejsie?? nesmie sa na nich po jemnom stlaceni spravit taka biela ciarka od stlacenia? som pocula tak ma vyvedte z omylov:D

lilalila

lein: pani Zajacová je zlatá pani. beriem od nej materiál. tiež používam Miláčik.
hanulicek: veľmi podobná grafická úprava enii nails a expa nails, údajne to bola jedna firma, ktorá sa nezhodla a preto sa rozdelili, preto možno budú podobné aj kvalitou.
aj ja sa teším tejto stránke, lebo len tak možno šíriť osvetu, aby sa aj na Slovensku robili dobré nechty.

Lusytta

kikina: nooo...ked ti ta jednotka zavadzia, tak ja by som ju vzala :o) Dalo by sa niekedy pre to prist? (ak bude moj mangel ochotny) alebo ako? Inak, som ti chcela poslat email, ale sa mi s***e dajak

lein

Dakujem Kikina,
ja som z Vranova,tak do PO to by som mala blizko.Keby si mi mohla na maila poslat nieaky kontakt,tak by som sa urcite ozvala,ked pridem na Slovensko.Dnes som uz robila nechty podla vasich rad ,tak uvidim ako budu drzat.Najhorsie je ,ze mne tu v zahranici nema kto poradit, preto si velmi cenim vasu pomoc a rady.

kikina

lein aj ja som sa učila u zajacovej. klamala by som keby som napisala že mojim zakazničkam držia nechrty 4 týždne super. ked pridu nemaju jeden dva , ale to preto že ho doslova zlomili, nie že odpadol sam. mam často kaderničky, čašničky a tie chodia po troch týždnoch. po štyroch je odrast už nepekne velky. ja som z Prešova tak ak budes blízko kludne napis.