Gélové nechty - výhody a nedostatky

lilah

Misa00- a ake použiva gely ty? A typy tie s tou malou źaražkou? Prosim poradmi značku... Lebo už som vyskusala dost a stale neviem s ktorymmi sa mi najlepsie robi. Daju sa aj s lacnymi gelmi spravit kvalitne nechty?

misa00

lilah. ja robim gel.nechty sebe aj druhym. kedze kym zakaznicka drzi jednu ruku v lampe, ja pracujem na druhej. na sebe to nejde z jednoducheho dovodu. mam len 2 ruky, jedna je v lampe a druha na nu caka. a k tej technike: daj si najprv zalezat viac na priprave nechta, aby na nom nezostalo jedine leskle miestecko /nemusis brusit do hlbky, staci jemne zvrchu/, a potom ani jedine zrniecko prachu. odmast ho a nanasaj gel. skus davat aj zakladny - jemnu vrstvu a potom gelom modeluj. snaz sa radsej pomaly ale pekne, pravidelne a hlavne "C", aby sa ti nelamali. pomaly ho naberaj, nemiesaj, aby sa ti nerobili vzduchove bubliny a ani ho po naneseni na necht nedvihaj, az kym nedokoncis modelaciu. urob si v strede nechtu taku gulicku a jemne ju roztlacaj ku korenu nechtu, potom tahaj po bokoch az na spicku. na spicke ho jemne stetcom stiahni. cim lepsie ho nanesies, ty menej budes mat roboty so zabrusovanim do pozadovaneho tvaru. aj toto zabera vela casu.este jedna vec: daj pozor, aby sa ti gel nedotkol kozicky okolo nechta. potom dobre neprilne a odchlipuje sa. nechaj si radsej asi 1mm medzru dookola. no a daj si pozor aj na vlasovu liniu. je to prave cast, po kade ten gel roztlacas / nanasas/. tam by nemal byt naneseny v hrubej vrstve, aby vyzeral prirodzene a nebolo vidno hranicu medzi vlastnym nechtom a gelom... vela stastia

lilah

caute, robim si sama gelove nechty doma uz pol roka a vyskusala som uz všelijake gely aj techniky nanasania, ale stale mi to trva 7h.!!! ake mate vy skusenosti s gelmy a ktore značky su najlepsie kvoli jednoduchej a rychlej modelacii, riedke alebo tie hustejsie? A este mam jeden problem stale sa mi bud odlupuje gel okolo kozicky (aj nsi) alebo sa mi viac a viac dostava vzduch pod gel (napr.pri nareze) a to použivam aj primer. Asi to je zlou technikou...?Prosim poradte.dakujem

cicinka 8

Takze caute zeny!!!
No co sa tyka tej lampy stvorziarivkovej-Linza-ta lampa je urcite kvalitnejsia a pohodlnejsia.Vobec nejde o to ze zakaznicka tam vtrepe ruky-je to lampa taka ista ako jednoziarivkova-na jednu ruku.kvalitnejsia je urcite v tom,ze 2 ziarivky su navrchu a 2 po stranach-cize gel ti tuhne z kazdej strany nielen zhora.No a este na tejto lampe si mozes vybrat ci chces nastavovat cas tvrdnutia senzorom alebo manualne...no proste je to pohodlnejsie,jednoznacne by som volila tuto lampu,lebo ak sa tomu chces venovat,casom si ju budes chciet kupit urcite!!!Ja som tiez mala najprv jednoziarivkovu a potom som si kupila 4ziarivkovu,vysla ma na 4 700 sk ale urcite sa oplatilo...
lilalila-tak ak vymienas v 4-ziarivkovej lampe 5 ziariviek,tak verim tomu,ze to je nakladnejsie...
P.S.:Radsej nehovorim o niecom ked sa do toho vobec nerozumiem!!!

PRAJEM VAM VSETKYM KRASNE VIANOCE!!!:)

lilalila

hanulicek: ja mám radšej flexibilnejšie, teda ohybnejšie typy, pri náraze odolajú, nezlomia sa hneď, nepuknú. tiež pri kúpe neznámych typov, ich stlačím a podľa jeho pružnosti sa rozhodujem, či mi budú vyhovovať. kvalitou ti neviem poradiť, lebo ja používam expu. enii som ešte nemala a nemám důvod meniť značku. expa drží perfektne.
linza: štvoržiarivková UV lampa bude zrejme na dve ruky, jednožiarivková na jednu ruku. teraz mi vyhoreli 2 žiarivky v dvojručnej UV lampe a bude to finančne nákladnejšie vymeniť ich všetky 5 a tak zase používam jednožiarivkovú. rozdiel je asi len ten, že je pre zákazníčku pohodlnejšie položiť ruky do dvojručnej, než do jednoručnej, hlavne ak vytvrdzuješ 8+2 napr. pri základnom geli.

melisssa

baby, aj ja by som si chcela zadovazit tu lampu plus vsetko co k tomu treba. vlemi sa mi to paci a bavilo by ma venovat sa tomu. len vobec neviem ako postupovat. je na to nejake video, alebo ako ste sa to naucili?

janka

ajka2 ahoj, prosim ta, mohla by si mi priblizit ako si dorabas nechty? ja mam gelove nechty, ale dost dlhy cas sa nebudem moct dostat k nechtarke, tak by som chcela poprosit. Mozes sa ozvat aj na mail, ktory sa zobrazuje pri mojom mene, ak ti to vyhovuje. Dakujem pekne.