Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
mia90 - das na spicku gel strcis do glitrov das vytvrdit do lampy, potom oprasis vejarovym stetcom nevytvrdnute glitre a pretries cely nehet- vymodelujes.
poradi mi niekto, ako mam dat tie trblietky na gel?mam naniest gel nato trblietky dat do lampy?ci ako?
monika2008 - pisala som ti mail, ale vratil sa mi spat, nieco mas so schrankou...
ELLIE prepac som ti skomolila prezyvku..tak sa ozvy a tam pokecame..
Elli napis mi na meilik gelovenechtiky@gmal.com
lein:podla mna, ak nalakujes cely povrch nechtu, tak to drzat nebude...ak iba ozdobis nechty niecim malym napr.linkou alebo peciatkou, tak to mam odskusane ze to drzi...len pozor na volny okraj nechtu, poriadne ho pregelovat, lebo inak ked budes niekomu odlakovavat nechty, moze ti odlakovac vojst pod gel, aj ked len troska a narusit ten lak pod tym...
Ahojte, prosim viete mi doporucit nejaku zrucnu zienku, ktora robi gelove nechty v BA? Niekto kto to vie a ma rada nove trendy a design nechtov ako taky...vdaka moc.