Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

kikina

značky nikdy nekombinuj. je to ako keby si si farbila vlasy a dala by si pol loreal a potom domiešala uplne inu značku. bola by to blbost.

efafa

Ahoj,mohli by ste ma prosím poučiť, aký je rozdiel v značkách gélových nechtov? Napríklad RP Nalis, Perfekt Nalis, Astra Nails, ... Nails, je to jedna firma, alebo sú to rôzne. Ich výrobky sú kompatibilné, a môžem ich kombinovať, alebo, alebo riskujem, že sa \"pobijú\" gély...

ewinka

ak si zacinam sama robit nechty.. gelove... tak ake gely mi poradite?? taktiez... aky je dvojfázový?? a môžem dať na necht.. modelovaci a potom nasledne farebny?? nebude to blbost??? dakujem za odpoved.. pa

kikina

kočky pre lampu sa neoplati hádat. každy ma svoj názor tak ako na gel. ak niekto potrebuje lampu na doma pre seba alebo hlavne aby to bolo prenosne, stači aj jednožiarivková no v profi študiu by mala byt určite velka so senzorom. ro mi date obe určite za pravdu.

Lusytta

lilah: wexa su zavraj dobre, nemam odskusane...inginails si podla mna davaju plnit gely od Bellazi, aspon tak si myslim a Bellazi som pouzivala a nikdy som s nimi nemala problem...teda ked som robila nechty len sebe, moje su bezproblemove...potom som presla na Lion, pretoze maju velikansky vyber gelov ale po case zistujem, ze nie vsetkym drzia (mne zase ano :o)) Tak skusam NSI a velmi ma to laka k IBD....nasla som velmi dobru ponuku na ebay tak o tom vazne uvazujem...len si nekupuj Sina! Mam ich teraz doma, som sa ulakomila, ze su lacne...perfektne sa mi s tym pracovalo...a za tyzden som si menila nechty 3x :o((( Strasne praskaju, zevraj mrznu v zime (mi poradila kamaratka)Takze skusam kvalitu

Lusytta

lilah:pozerala som sa na tie NSI gely na ebay, odtial by sa dalo dostat 15g balenie...cena podla kurzu libry bude okolo 600-700 korun s postovnym, tak hoci skus odtial...neskusala si NSI Platinum? Ja som ich zacala pouzivat teraz, kupujem ich v nechtovomshope a zevraj su to original v USA vyrabane gely plnene v Cechach...tam su aj ceny prijatelnejsie aj sa da kupit skusobne balenie 5g...ked chces, napis mi email, daco vymyslime :o))

lilalila

prepáč cicinka 8, ak som sa ťa dotkla s mojim porovnaním UV lampy, no ja som ju neriešila po technickej stránke, nakoľko mi príde prirodzené, že viacžiarivková má senzor, alebo manuálny spínač. na upresnenie: ja mám 5 žiarivkovú UV lampu, tak musím vymeniť 5 žiariviek. neurážam sa, len uvádzam veci na pravú mieru, preto si nemyslím, že hneď treba na niekoho útočiť, len sa mi to celé nechcelo vypisovať. no vidím, že treba.
no a v konečnom dosledku, nechty som vytvrdzovala tiež 2 minúty, či už išlo o jedno či viac žiarivkovú lampu, gel rovnako vytvrdol. preto ja v tom až taký podstatný rozdiel nevidím. pekné Vianoce.

misa00

lilah. ja robim s gelmi EXPA alebo ENII. tie nie su velmi riedke. teraz momentalne mam enii jednofazovy a ten je tak akurat. a su cenovo velmi pristupne. a tipy pouzivam tie, ktore si spomynala a hned tej istej znacky. ja som spokojna.

lilah

misa 00 - mne sa tusim najlahsie robilo s gelmy nsi až na to že su dost riedke a stekali mi. Ako sa ma pracovat s riedkymi gelmi? Každy prst hned dat do lampy, prevratit ruku.....? a nevies mi nahodou kde by sa dali kupit nsi gely ale tie najmenšie, pretoze vsade maju len od 30 ml a vysie.