Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
lilah:ja ho prave pouzivam...ten ciry je strasne riedky, hodi sa skor na potiahnutie prirodnych nechtov myslim,ale ten jemne ruzovy je hustejsi...aj ked dost steka...ale vela dievcat ho pouziva a su spokojne...ja som s nim este spravila len malo nechtov, tak neviem ci to viem dobre posudit...
ma niektora skusenosti s jednofazovym gelom PLATINUM???
no ano, akryl je agresivnejsi..mam ich take tenucke, bolave a vyzeraju hrozne. Nemam ziaden vyzivovaci,tak som si dala priesvitny. Umele uz nechcem,dost mi zavadzaju a idu dost do penazi,viete, hospodarska kriza:)))vyzeram jak bezdomovec s tymi skaredymi rukami teraz:((((
ahoj. mozno ti odpise niekto kompetentnejsi, ale ja ked som si davala dole nechty (pravda, ze moje boli gelove, co je asi trochu rozdiel oproti akrylu), manikerka mi radila mat ich neustale nalakovane spevnujucim lakom na nechty. dodrzala som to asi iba prve dva-tri tyzdne (inak je dobre aj mesiac-dva, resp. kym dorastu). mne sa nechty vobec neznicili, naopak, tie nove, co mi narastli, boli neskutocne pevne(dovtedy sa mi len stiepili), takze som bola milo prekvapena :o) pravda, ked zacali vyrastat, ich kvalita sa zacala znovu zhorsovat :o( a tak som si dala gel. nechty spravit po case znova. bola som za modelku pri zaverecnych skuskach (odpoved na inu predchadzajucu otazku), ked si moja mamina robila kurz. na jednej strane som sa bala, ze mi na druhy den nejaky odpadne, na druhej strane som bola rada, ze ich mam zadarmo. na moje velke prekvapenie, nechty mi vydrzali cca dva a pol tyzdna a aj moja manikerka ich pochvalila ( na to, ze to bol mamin asi treti pokus..)
ahoj, dala som si dole akrylove nechty,a mam ich teraz bolave a uplne tenke,znicene ako papier. Aka je teraz najlepsia starostlivost?Mam ich nechat tak,alebo nalakovat?Co je pre ne najlepsie aby sa zregenerovali?dakujem:)
evaeva- ahoj, dakujem že si sa mi ozvala, ak nejaky kurz najdem, tak ti dam vediet, a to cd si asi zakupim, lebo nestojí vela a ja tiež vždy len z počutia viem veci a s akou značkou pracuješ? ich je tolko že si človek ani nevie vybrať a som ani nevedela, že sa da napísať nike z nikashopu :) už len aby som si spravila ten kurz..a to mi najskôr budu musieť vyjsť skušky tak mi držte palce....diky evi...a odkial si?
caute chcemsa spitat na znacku nsi pocula som ze je dobra.Pracoval uz niekdo z touto znackou je kvalitna?Alebo viete mi poradit ktore geli su fakt dobre? vopred dakujem
zuzul - ja ho mam. je tam vsetko. mne to dvd strasne pomohlo. je tam vsetko ohladne gel. modelacie. aj akrylovej ale tu som ja nepotrebovala. je tam aj zdobenie, pedikura. je tam v skratke vysvetlene vsetko co potrebujes a mne hl. pomohlo ze to tam vidim a nie len pocujem. a ked mi nieco dopadlo inak napr. obladne bublin atd. tak som sa opytala niky- zo stranky nikashop a ona mi velmi ochotne poradila co si vazim... a povie ti aj na rovinu ze co je podla nej kvalitne co sa tyka produktov a co je fraska... a ked prides na nejaky dobry kurz daj mi vediet lebo aj ja si chcem spravit aj ked uz mi to ide dobre ale ako vravis chcem robit robotu dobre a rada sa doucim co este neviem. a preto chcem dobry kurz a nie taky co sa naucim aj z dvd,.,.,
eva