Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

simona

Gelové nechty si davam robit uz 4 roky..Ked si zratam kollko som do toho uz vrazila penazi, tak som sa rozhodla, ze si vsetko kupim a urcite sa mi to financne vrati..Chcem Vás niektoru poprosit, ci by ste mi nemohli presne napisat co k tomu potrebujem..Vsetko si budem objednávat cez internet z nechtového shopu..Viem Uv lampa,nechty,pilniky,gel, cvikacky, stetec...dakujem..s

ajajka01

ahojte viete mi poradit nejake tipy nechtov pouzivam z tashi zatial som spokojna ale nemam dobru dostupnost k nim

edita

tak sa teda i ja pridam do vasej diskusie. co sa tyka gelov, ja teraz pouzivam enii. je stredne husty a roby sa s nim dobre. je jednofazovy, no aj tak pod neho davam este zakladny tej istej znacky. a drzi super, pekne sa tvaruje a nie je strasne drahy. a keby ste chceli vidiet moju pracu s tymto gelom... som z okolia Sabinova...
virtualny damsky casopis www.dama.cz je nazaj super. najdete tam viac ako 12 tisic fotiek nechtov a rady sa tam rodavaju zadara. som tam kazdy den, stale tam pribudaju nove foto. chodim sa tam inspirovat.

evaeva

no ten gel wexa kupila kamoska do salonu a ze jej zakaznicky volali ze sa im robia bubliny takze ten ja ani nejdem skusat.
zuzul- daj vediet :) ja som z ba. ja pouzivam teraz LMB, na jeho cenu je podla mna dobry, pekne sa vyrovnava a dobre sa mi s nim pracuje...
-aj ja davam dievcatam ktore si daju dole gelove nechty spevnujuci lak. AVON znacku moc nemusim ale lak spevnujuci co maju dobre sadol vsetkym babam co som im ho dala.

Lusytta

lula7:podla mna lepsie gely ako NSI alebo Wexa nezozenies...este su velmi kvalitne IBD a Expa,ale su dost drahe...ale zas sa daju kupit mensie balenia...podla mna treba mat trpezlivost a snazit sa s tym gelom naucit pracovat...ja robim s gelmi rok a pol a este stale neviem vsetko, este stale sa mi stane, ze mi gel zatecie(hlavne NSI,tie su redsie)- radsej treba davat menej a vo viacerych vrstvach...a tiez sa mi robia bublinky v hustejsich geloch...len trpezlivost, trpezlivost, trpezlivost,vsetko raz pride...inak, vsetkym vam davam do pozornosti vyborne diskusie na www.dama.cz - dievcata su tam ochotne pomoct a poradit...a su tam vacsie profesionalky ako ja :o)

Lusytta

kywy: salon nemam (zatial),robim len sebe doma a obcas kamoskam...hej, aj gelove nechty "nicia"nechty (menej ako akrylove), ale tak ako akrylove len tu cast nechta, ktora je materialom pokryta...nove nechty uz rastu zase zdrave...myslim, ze v tvojom pripade je problem neodborne odstranenie nechtikov-ani gel ani akryl by sa nemal len tak strhavat...a symbolicka cena? no, tiez som myslela nejakych 100-200 korun, len tak na material.Tak neviem ci je to pre teba zaujimave, ked si za taku cenu uz nechty mala :o)

lula7

Viete mi niekto prosim poradit ake gely su najlepsie /nie moc drahe/, ake mate skusenosti a ake pouzivate ? Už som vyskusala vela napr.nsi,igni,bellazi,wexa... Som zaciatočnička robim nechty len sebe a mam stale problem s tym že mi gel steka a odlupuje sa a ked je husty tak zase tie hrboly, vzduchove bubliny a neprirodzeny vzhlad.

kywy

ano,som z kosic. Ja som mala akrylky skoro zadara,robila mi ich sestra, vysli ma na 200 mesacne aj s nailartom,takze pohoda. Ide o to,ze sa mi hrozne znicili. A pokial viem aj gelove nicia:( ty mas salon,ci len tak sama robis?a co je podla teba symbolicka cena:)