Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Gelové nechty si davam robit uz 4 roky..Ked si zratam kollko som do toho uz vrazila penazi, tak som sa rozhodla, ze si vsetko kupim a urcite sa mi to financne vrati..Chcem Vás niektoru poprosit, ci by ste mi nemohli presne napisat co k tomu potrebujem..Vsetko si budem objednávat cez internet z nechtového shopu..Viem Uv lampa,nechty,pilniky,gel, cvikacky, stetec...dakujem..s
tak sa teda i ja pridam do vasej diskusie. co sa tyka gelov, ja teraz pouzivam enii. je stredne husty a roby sa s nim dobre. je jednofazovy, no aj tak pod neho davam este zakladny tej istej znacky. a drzi super, pekne sa tvaruje a nie je strasne drahy. a keby ste chceli vidiet moju pracu s tymto gelom... som z okolia Sabinova...
virtualny damsky casopis www.dama.cz je nazaj super. najdete tam viac ako 12 tisic fotiek nechtov a rady sa tam rodavaju zadara. som tam kazdy den, stale tam pribudaju nove foto. chodim sa tam inspirovat.
CAUTE,CAUTE:)NEMÁTE NÁHODOU ZÁUJEM O NAOZAJ KVALITNÉ NECHTY V BANSKEJ BYSTRICI??
PAPA
no ten gel wexa kupila kamoska do salonu a ze jej zakaznicky volali ze sa im robia bubliny takze ten ja ani nejdem skusat.
zuzul- daj vediet :) ja som z ba. ja pouzivam teraz LMB, na jeho cenu je podla mna dobry, pekne sa vyrovnava a dobre sa mi s nim pracuje...
-aj ja davam dievcatam ktore si daju dole gelove nechty spevnujuci lak. AVON znacku moc nemusim ale lak spevnujuci co maju dobre sadol vsetkym babam co som im ho dala.
ahoj ja mam akrilove nechty,neni som s nimy vobec spokojna,skusim vyskusat gelove prave dnes idem na zmenu
lula7:podla mna lepsie gely ako NSI alebo Wexa nezozenies...este su velmi kvalitne IBD a Expa,ale su dost drahe...ale zas sa daju kupit mensie balenia...podla mna treba mat trpezlivost a snazit sa s tym gelom naucit pracovat...ja robim s gelmi rok a pol a este stale neviem vsetko, este stale sa mi stane, ze mi gel zatecie(hlavne NSI,tie su redsie)- radsej treba davat menej a vo viacerych vrstvach...a tiez sa mi robia bublinky v hustejsich geloch...len trpezlivost, trpezlivost, trpezlivost,vsetko raz pride...inak, vsetkym vam davam do pozornosti vyborne diskusie na www.dama.cz - dievcata su tam ochotne pomoct a poradit...a su tam vacsie profesionalky ako ja :o)
kywy: salon nemam (zatial),robim len sebe doma a obcas kamoskam...hej, aj gelove nechty "nicia"nechty (menej ako akrylove), ale tak ako akrylove len tu cast nechta, ktora je materialom pokryta...nove nechty uz rastu zase zdrave...myslim, ze v tvojom pripade je problem neodborne odstranenie nechtikov-ani gel ani akryl by sa nemal len tak strhavat...a symbolicka cena? no, tiez som myslela nejakych 100-200 korun, len tak na material.Tak neviem ci je to pre teba zaujimave, ked si za taku cenu uz nechty mala :o)
Viete mi niekto prosim poradit ake gely su najlepsie /nie moc drahe/, ake mate skusenosti a ake pouzivate ? Už som vyskusala vela napr.nsi,igni,bellazi,wexa... Som zaciatočnička robim nechty len sebe a mam stale problem s tym že mi gel steka a odlupuje sa a ked je husty tak zase tie hrboly, vzduchove bubliny a neprirodzeny vzhlad.
ano,som z kosic. Ja som mala akrylky skoro zadara,robila mi ich sestra, vysli ma na 200 mesacne aj s nailartom,takze pohoda. Ide o to,ze sa mi hrozne znicili. A pokial viem aj gelove nicia:( ty mas salon,ci len tak sama robis?a co je podla teba symbolicka cena:)