Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
babyy..a čo takto nejaky kurz v okolí nr, tt, sered..a okolie ..aj ba može byť...chodim tam do školy..dííky
a viete niekto o kurze v okoli zvolena, zh?
ahojky vie niekto o neakom kurze v ba???za rozumnu cenu s certifikatom
Dakujem Lusytta dnes som si vsetko objednala v nechtovom shope tak sa tesim kedy mi to pride a zacnem si sama dorabat gel a zdobit podla vlastnej fantázie...Len dufam, ze sa mi gel nebude olupovat a nechty lamat, lebo moja manikerka ich robila naozaj kvalitne..Ak by mi to neislo tak sa urcite ozvem a poprosim o radu, ak to pojde tak budem davat rady dalej ako ty. Spozdravom S.
simona:toto som ti vycucla z jednej diskusie na dama.cz
Co potřebuješ k modeláži
UV Lampa- jedno nebo více zářivková *** Gel – jednofázový, nebo vícefázový- 3 fáze to je podkladový, stavěcí,vrchní*** Čistič gelu*** Primer- slouží jako desinfekce a napomáhá k lepšímu přilnutí gelu.*** Odlakovač*** Štětec na gel *** Pilníky různé hrubosti- HRUBOST PILNÍKU:např. 80/80 číslo udává počet zrnek na 1 cm2. Čím vyšší číslo, tím jemnější pilník*** Tipy + lepidlo na ně*** Kleště na tipy *** Zatlačovač nehtové kůžičky******************************************* ***********
Ak chces, pripoj sa k nam, sme v diskusii Nechtarinky zo Slovenska, urcite ti radi poradime... :o)