Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
simona:ono to zavisi aj od toho ake velke su tie trblietky, ja mam take dost hrube, teraz som si objednala take s oznacenim pigment a to by mali byt naozaj len take praskovite, daco ako puder...tak to by malo fungovat aj ked to zmiesas s gelom...tie bezne trblietky musis v tom geli nahanat :o)
simona:no,ak mas na mysli, ze ked prebrusis povrch nechtov tak co nato...tak ano, ja to cistim cisticom nechtov...a mozno zbytocne, ale stale davam aspon na ten kusom prirodneho nechtu dehydrator a na cely ultrabond na prilnutie...ale ako vravim,mozno je to aj zbytocne...je to len pre moj dobry pocit ze to bude drzat :o) Viem ze dievcata zyknu miesat prasky s gelom, ale len ked je riedky, mne osobne sa tiez viac osvedcilo naniest troska gelu na nechet a posypat trblietkami...len si to nechaj s tymi trblietkami na chvilu "zapiect" nez na to das gel...opras stetcekom, najlepsie takym vejarovitym ak mas a potom prekry gelom
ahojte baby, počujte pozrite si pls na youtube toto video
www.youtube.com a prosím vas poviete mi čo je to za tie nalepky, alebo ako to mam nazvať, to sa používa namiesto typov?..da sa to niekde zakúpiť abo ako?
Lusytta, chcem sa ta spytat, nez idem dogelovavat nechty cim ich mam potriet?vcera mi dorazil balim so vsetkým a dogelovavala som si ich...ja som si ich potrela cisticom gelu..ine nemam a ani neviem cim iným by som to mala potriet..dezinfekcným roztokom?a ked robis praskovu francuzsku manikuru miesas to s gelom..ja som naj nagelovala konceky a potom potrela praskom...
teraz 20, 21 . 1. posli mail a kontakt. udaje na samantta@centrum.sk
jajaja1 a kedy sa to bude konat? ja by som sa podujala na to. robim si nechty sama a vobec sa mi momentalne nechci si ich dorobit. aj by mi to prislo vhod :) dala by som si ich dole a aspon by som aj zistila ci moj postup je ok.
jaj zabudla som dopisat z BA :)
odkial ju potrebujes??
baby potrebujem modelku na kurz nechtov nechce sa niekto obetovat? aj sa vela nauci ked si chce robit nechty a nemusi sa bat ze jej total znicim tie jej pretoze ja uz robim nechty 3 roky :)
Ahojky! Kurz v BA zacina 19.1. Podrobnejsie info na kurzy.education.sk a co sa tyka toho Popradu tak kurz ma zacat tak isto 19.1. ale posledne ked som tam volala, tak to este neni iste ci zacne v tom termine,mozno neskor, tel.cislo je 0527721236 tak skus tam zavolat a daj vediet co povedali tebe.ja musim kurz robit teraz cim skor,pretoze uz zaciatkom februara odchadzam prec zo slovenska a potrebujem to.