Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
edita:ano je to tak a nevieš kde sa to dá zohnať
tak, co ja viem, tak dual systems form nails je modelaz akrylovych nechtov na sablony. ale nie na tie, co sa poldozia pod necht a nadstavuje sa dlzka. su podobne typom. do nich sa nanesie akryl ako do formicky. ked zatvrdne, vyberie sa z formy a tiez akrylom sa "prilepi"- spoji s vlastnym opracovanym nechtom... ak sa mylim, opravte ma, prosim.
za pokus nič nedáš stojí to len nejaké 2 3sk za kus a aj ja si ich robím sama treba len prax
dsf, myslis pracnejsie koli modelovaniu? stale nad tym rozmyslam ci si to objednat, no ja robim nechty iba sama sebe a to neviem ci by som zvladla na pravej ruke s lavou. druhemu sa to robi lahsie.
zuzul510 ano to su takzvane sablony a pouzivaju sa miesto typov. dostanes ich aj cez internetovy obchod. odkial si objednavas veci na nechty?
zuzul510:zoženieš to všade je to úplne bežná metoda ja používam len to je to viac pracne ale zase maš menej opilovania hovory sa tomu vstavany akryl alebo gel.sú to šablony ktore nalepíš na prst a nanášaš materiál
Čaute baby počuli ste už niekto o Dual system form nails?Ak ano strašne by som chcela zohnať tie formy neviete kde by sa to dalo?
Gelové nechty sú fajn ale mne sa viac pači akryl.Akrylové sú pevnejšie viac vydržia ale to záleží na tom akú máš prácu či sú nechty namáhané ak nie stačia ti aj gelové.cena na akryl je od 500 do 700SK za nové nechty za doplnanie 250-450 ako kde na gel by to malo byt tiež podobne.
Zistila som jednodňový kurz na gel.nechty v BB,koná sa 30.1.,kto ma záujem mám aj t.č.moja adresa: natyty@azet.sk