Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

ajka2

ingaing, ale ved ked to moc pilujes mozes to prepilovat, nie? cize zasa je len oslabeny ten typ. ja si robim nechty, no nemam zial este kurz a tiez nikdy neviem kolko mozem pilovat. tam zalezi asi od uhla ako drzat pilnik.

mary-anne

ingaing- nemyslela si, ze vtedy je riziko poskodenia vacsie??

no ja som si dala spravit nechty, vcera akurat, gelove.. no zatial sa mi pacia a som spokojna. taka klasika, francuzska..

ingaing

ja osobne uz 2 roky mam umele nehty a pred pol rokom som presla z akrylu na gel.Akryl strasne smrdi-zacalo mi to vadit,nevyzera tak pekne ako gel a co sa tyka trvacnosti,nevidim v tom rozdiel.Gel musi byt ale kvalitny a robi sa niekolko vrstiev.Nechty su leskle,pevne a robia mi radost :-). Trochu ale aj tak treba ich setrit,davat pozor na udery..Inac vsetky domace prace su v poho..A este nieco: netreba ich robit prilis dlhe,vtedy je riziko poskodenia ovela mensie..tod asi vse.

ingaing

anda8: spilovat mas,kym prestane byt ten prechod viditelny(pritom spiluj len tip,nie necht).vsetko zavisi od kvality gelu a jeho vrstvy a nie od toho,ci dokonale spilis prechod:to je len otazka estetiky.

anda8

ahojte, prosím vás mžte mi poradit ako silno spilovat ten precho medzi tipom a svojim nechtom?je možné že sa to moc zpiluje a potom tip pri menšom náraza odletí?dakujem budem rada za každú odpoved.

mary-anne

tu som citala, ze gelove nechty vydrzia len tri tyzdne? to je nejako kratko, nie? zavisi to samozrejme od rychlosti rastu, ze? a potom sa daju dorobit,ze?

janka

ahojte baby. budem strasne vdacna,ak mi niektora skusena poradite.mam taky problem. robim gelove nechty(som zaciatocnik) ale ako si nanesiem gel, tak na druhy den sa mi pod gelom zacnu robit bubliny a potom sa zacne gel olupovat. neviete mi poradit,kde robim chybu?prosim pomozte, uz som zufala.neviem kde robim chybu, ked nechty opikujem,spilujemprechod, oprasim ich, odmastnim a potom nanesiem gel a aj tak sa mi robia bublinky. Strasne dakujem za radu. A ak je mozne odpiste mi na moj e-mail j.adamovicova@gmail.com.
diiiiiiiiky ste super

janul_kaa

ahojte...mala som gelove nechty a su super.vydržali mi tri tyždne...ked som si ich prvykrat davala moc som tomu neverila ale su určite lepšie ako umele aspon osobne si myslim ...vyslo ma to 400,sk za obidve ruky...

eleonora

mayla - co znamena zvrchu? myslis od prirod. nechta? musis dobre odmastovat nechty - odmastovacom a je dobre pozivat aj antibaktterialny pripravok a potom sa nesmies nicoho dotykat aby sa tam maz zase nedostal.zdrsnit povrch aby sa mal gel o co zachytit nesmie sa nikde lesknut. nezabudaj ostranovat metrix- nieco ako kozicku prilepenu na nechte.a samozrejme pozit primer. potom ked nanasas gel nesmies sa dotknut kozicky.drz sa od nej min. 1mm