Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

lessliee

maca123? ja pouzivam od zaciatku depae, ine som nepouzila, okrem toho z quelle.s nim som mala moznost vyskusat, ale nie je dobry, velmi dlho tvrdne a vela z neho ide dole ked odstranujm lepkaviost, nepaci sa mi

maca123

Chcela by som sa opýtať! ma niekto skúsenosti zo sadou na gel.nechty z neckermannu alebo quelle? alebo mi poradit kde by som zohnala sadu aby som tam mala vsetko co potrebujem?dikii

ajka2

22jaja22 ano pozerala som ju a je tam vsetko potrebne. typ zistis tak ked si ho prilozis. nesmie byt maly. urcite si najdes ten spravny na kazdy necht a potom si budes objedavat len tie velkosti ak ich minies. urcite to budes mat napisane aj v tom postupe, ako ma byt typ velky. daj potom vediet. ok?

22jaja22

ajka2 Jasne napisem ti ale ked si tu stranku pozries tak tam mas rozpis co v tom je ale neviem ci je tam vsetko co potrebujem ved pozri si toto www.aukro.sk to je ono.A este jedna otazka.Ako zistim aku velkost toho nechtu si mam dat??

ajka2

22jaja22 ta sada vyzera dobre. ja som dala za startovaciu sadu okolo 2.000,- pred cca 2 rokmi. nemala som tam ten postup robenia nechtov krok po kroku. ked si to objednas mohla by si mi poslat alebo napisat co tam je?