Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Ahojte. Mohol by mi niekto poradit? Chcem si objednat set na gelove nechty zo stranky www.aukro.sk ale neviem ci su tie vyrobky dobre.Poradte mi.Dakujem.
dakujem za odpoved, a je lepšie použivat ružový alebo priesvitný gel?že vraj s ružovým gelom tak neni vidiet ten spoj a rozdiel medzi tipom a svojim nechtom.dakujem
mary-anne,ano,mas pravdu. cim su dlhsie,tym je vacsie riziko poskodenia,sorry.No ved je to aj logicke,ne?Ja mam take 5-6mm ,posobia velmi prirodzenym dojmom a su odolne.Mavala som aj dlhsie,bolo to krajsie,ale sa lamali castejsie,lebo som stale niekde s nimi "zarvala".A tak som nasla optimalnu dlzku a som uplne spokojna.
miska,nemusia byt dlhe,staci 2-3 mm.
sak musis citit,ze pilujes tip.ked pilujes necht,zacne to boliet.a pilnikovat nemusis velmi-len pokial zmizne hranica medzi typom a nechtom,ved to musis vidiet.Potom zabrus cely necht takou jemnou bruskou(tehlickou),ak ju mas.Ak vyzera prirodzene,bez viditelnej hranice,odmasti ho cleaner-om a nanasaj gel.2-3 vrstvy a pod uv-lampou drz trochu dlhsie (4-6 min),gel lepsie stvrdne a bude lesklejsi.
Ahojte chcem sa spytat ake dlhe musim mat vlastne nechty ak si chcem dat spravit gelove nechty?