Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

22jaja22

Ahojte. Mohol by mi niekto poradit? Chcem si objednat set na gelove nechty zo stranky www.aukro.sk ale neviem ci su tie vyrobky dobre.Poradte mi.Dakujem.

55nikus

Neviete mi niekto poradit nejaku stranku na lacne ale dobre pripravky na tvorbu gelovych nechtov? Budem strasne vdacna... Dakujem

55nikus

Ahojte.. Gelove nechty si sama robim uz asi pol roka no neviem prist na to, preco sa mi vzdy po 2-3 tyzdnoch zacne odlupovat gel od kozticky.. Budte niektora skusenejsia taka zlata a napiste mi cely podrobny postup aby som zistila kde robim chybu.. Dakujem vopred Nika

lilia

Ahojte baby chcela by som radu a pomoc potebujem zohnat STERILIZATOR DO PEDIKURI nieviete kde by som to mohla zohnat?Vopred dakujem

anda8

dakujem za odpoved, a je lepšie použivat ružový alebo priesvitný gel?že vraj s ružovým gelom tak neni vidiet ten spoj a rozdiel medzi tipom a svojim nechtom.dakujem

pilkaz

prosim vas mohol by mi niekto pomoct?
mam problem s tym ze ked si urobim akrylove nechty stane sa mi ze sa cele odlupnu...ved pred tym ako sa to nanasa sa dava taka vodicka...mohol by mi niekto povedat v com je asi chyba? dakujem velmi pekne

ingaing

mary-anne,ano,mas pravdu. cim su dlhsie,tym je vacsie riziko poskodenia,sorry.No ved je to aj logicke,ne?Ja mam take 5-6mm ,posobia velmi prirodzenym dojmom a su odolne.Mavala som aj dlhsie,bolo to krajsie,ale sa lamali castejsie,lebo som stale niekde s nimi "zarvala".A tak som nasla optimalnu dlzku a som uplne spokojna.

ingaing

sak musis citit,ze pilujes tip.ked pilujes necht,zacne to boliet.a pilnikovat nemusis velmi-len pokial zmizne hranica medzi typom a nechtom,ved to musis vidiet.Potom zabrus cely necht takou jemnou bruskou(tehlickou),ak ju mas.Ak vyzera prirodzene,bez viditelnej hranice,odmasti ho cleaner-om a nanasaj gel.2-3 vrstvy a pod uv-lampou drz trochu dlhsie (4-6 min),gel lepsie stvrdne a bude lesklejsi.