Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

adriana

ahojte! Chcela by som aj ja poprosiť o zaslanie podrobného a najlepšieho postupu na modeláciu gélových nechtov. Ale poprosím naozaj o podrobný postup. A ak sa bude dať, tak aj nejaké tipy a triky. Ďakujem

Lusytta

maja2:no, 9 watova lampa by to mala vytvrdit, ja so9m myslela ci nie je slabsia...ja som mala taku malu vyse roka a v pohode fungovala...IBD vyrobky su podla mna spicka, len ak robis len sama sebe, neviem, ci sa ti oplati kupovat aj ich lampu, predsa nie je lacna...ja mam z ebay,ale tu som na aukre videla podobnu, len lepsiu a za lepsiu cenu ako som kupila ja z ebay (to postovne robi svoje)
pozri link www.aukro.sk
Ja pod gely pouzivam Bonder a funguje to
Ak chces,napis mi mail na lusytta@azet.sk (ten co mam tu ulozeny nefunguje a neviem ako to zmenit:o( ) a napis mi aj ktore vyrobky su to take na ho*** nech si nahodou nekupim :o)

ich

kocky a ked mam kratke nechty(pretoze sa mi vzdy zlomia ako mi stihnu narast) a sa mi stiepia a chcem si dat urobit nechty mam si dat gelove alebo radsej akrylove?co mi doporucujete dakujem.

maja2

lusytta..este by som sa ta chcela spytat..v znacke IBD maju v ponuke PRIMER-na akryl a na gel sucasne a potom je tam este BONDER PRIME-pise tam,ze sa dava pod uv lampu a pravdepodobne sa pouziva miesto primeru(ale asi len ne gel.nechty) a vraj velmi dobre prilne...pocula si o tom?..

maja2

ahoj lusytta..mam 9watovu, ale idem objednat 4ziarivkovu, len zasa neviem aku...na ebayi som ich nasla strasne vela..su lacne, len sa bojim aby som nevybrala zas nejaku co bude zla. ja som uz zufala s tymi nechtami...vybrusila som ich poriadne, dala primer...postupovala som ako sa ma ale gel sa mi po 1nom dni zacne oddelovat od nechta...teraz neviem ci som zle vybrusila alebo mam nekvalitny primer(ci vobec existuje nekvalitny primer:)....lusytta prave vcera som pozerala tu znacku IBD..ty si spominala tiez, ze ju pouzivas.. zdala sa mi dost dobra...vies bola som na skoleni a zakupila u tej firmy vsetok material...vobec nie som spokojna, je to strasne nekvalitne..nechcem spominat takto verejne o koho sa jedna... asi objednam vsetky pripravky vratane lampy od tej firmy IBD..cez ebay to vyjde aj tak lacno

Lusytta

pecka;podla mna je lepsi gel, menej poskodzuje tvoje vlastne nechty a nesmrdi...ale ak si chces robit nechty sama, bude pociatocna investicia vyssia

Lusytta

emma22:ja pracuje s IBD a som velmi spokojna :o) ale radsej ked, tak kup zo zahranicia, u nas su hroooooooozne predrazene