Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
baby ake mate skusenosti s bondermi-primermmi? na lepsiu prilnavost gelu? poradte nejaky kvalitny-nemam naladu ani chut skusat zase milion znaciek..diky
..prosim poradte mi.. kupila som si sadu na akryl. nechty, ktora obsahovala aj 1ziariv. lampu na dokoncenie nechtov gelom pre lesk no rozhodla som sa robit gelove.....kupila som jednofazovy(kvalitny-odporuceny)a pouzila som nan lampu zo setu na akryl. nechty no gel mi akosi nechcel stvrdnut...po 5min bol stale polotvrdej konzistencie a s lahkostou sa mi dal zlupnut dole z nechta ... bol ako vosk..vrch bez lesku....v com moze byt problem?...v lampe?? ..prosim ak mi niekto vie poradit, budem velmi povdacna
ahojte baby viete mi poradit kvalitny shop s gelmy?na skoleni mi dali strasne nekvalitny je velmi riedky a nechty kratko vydrzia,nevadi ak to bude aj drhasi shop dakujem pekne
Ahojte kočky. chcela by som Vás požiadať o radu. Aký je rozdiel medzi gelovými a akrylovými nechtami?nehcem si dávať typy, len naniesť na prirodzené nehcty. čo je podľa Vás lepšie.ďakujem Pecka
ahojte chcem sa Vas opitat ktore gely su kvalitne poradte mi niekto prosim pocula som je ich vela ale neviem s ktorymi mam zacat.Kedze si otvaram prevadzku chcela by som poradit Poradte mi niekto prosim DAKUJEM
simona:no, podla jednej nechtarky je tip urceny len na predlzenie vlastneho nechtu, takze nie je potrebne aby drzal na velkej ploche....dokonca v niektorych pripadoch, ak je prekrytie prilis velke (pri drobnych nechtoch) nechty nedrzia, pretoze drzia len na lepidle,gelu je tam malo...ja som tie spicky pouzila niekolkokrat, problem vidim len v tom, ze ich nesmies velmi obrusovat, aby nestratili farbu a zase ak ich neprebruss poriadne a zostanu leskle miesta, tak nebude poriadne drzat gel...proste treba na tom popracovat...nehodi sa to podla mna na malinke nechty, lebo ak ich nalepis na malinke nechty,je smile line prilis nizko a mne sa to nepaci, s bielym gelom mozes pracovat len na spicke a opticky predlzit kratke lozka...prave testujem biele spicky znackove na kamoske a zatial drzia (3.tyzden) :o)