Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
kikina: momentalne pouzivam okrem make upu vyhradne IBD...ale mam na poste uz asi Glaze n Go od NSI...tak neviem kedy ho vyskusam...s tym IBD som spokojna :o)
Uz budem hadam aj na Dame, len som teraz robila ten salon a po veceroch sa mi uz hrnuli doplnovacky, tak som stale len nakukla, poprecitovala ale uz nebolo s kym kecat :o)
a este sa chcem spytat, mam skoro na kazdom prste okolo nechtov zadery, no vyzera to hrozne.. da sa to aj tak spravit? nebude to prekazat? a ked mi bude robit tie nechty , ona mi tie moje upravi a tak? nemusim to ja doma??
ahojte. chcem si dat urobit gelove nechty(uvazovala som aj nad akrylovymi), su dobre? mate s nimi len dobre skusenosti? mam trosku obavy....
lusyta tak teba už zastihnem len tu? na dame nič? inak aku trojku používaš? ibd?
lusyta, pisala som ti mail...poslala som ti aj stranky na lacne IBD pripravky co pouzivas..