Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

siska777

Ahojte.Veľmi výhodne predám používaný materiál zn.IBD akryl.prášok biely, priesvitný, maskovací, liquid, a Bonder pod gél spolu vatovými tampónikmi!Kto má záujem?

lasiatko

Ahojky,baby vyskusala niektora z vas vyrobky od inginails.sk?co hovorite na geli?mozete mi niekto poslat podrobny postup na gel. nechty,co a ako sa pouziva?Dakujem.NikolaBonova@azet.sk

Lusytta

kikina: momentalne pouzivam okrem make upu vyhradne IBD...ale mam na poste uz asi Glaze n Go od NSI...tak neviem kedy ho vyskusam...s tym IBD som spokojna :o)
Uz budem hadam aj na Dame, len som teraz robila ten salon a po veceroch sa mi uz hrnuli doplnovacky, tak som stale len nakukla, poprecitovala ale uz nebolo s kym kecat :o)

mary-anne

a este sa chcem spytat, mam skoro na kazdom prste okolo nechtov zadery, no vyzera to hrozne.. da sa to aj tak spravit? nebude to prekazat? a ked mi bude robit tie nechty , ona mi tie moje upravi a tak? nemusim to ja doma??

mary-anne

ahojte. chcem si dat urobit gelove nechty(uvazovala som aj nad akrylovymi), su dobre? mate s nimi len dobre skusenosti? mam trosku obavy....

spokojná

prepáčte ze píšem až teraz, dlho som tu nebola..teda tu máte ten kontakt : akrylové nechty - Poprad a okolie 10€ (0915 055 105)

mayla

Ahojte baby mohli by ste mi prosim poradiť?.. Robím gelové nechty ale mám pocit že niečo nerobim správne. Keď necht po cca 3dňoch začne odrastať zdá sa mi že sa z vrchu odchlipuje. Ja to potom len spilujem. Je to normalne? dik odpisujte na mayla810@azet.sk

Lusytta

lilia:no, mala som kocku, co jej stale do tyzdna opadali alebo si ich odlepila a teraz su v poriadku :o) mne taky dokaz staci :o)